I després

6 DE NOVEMBRE: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

“EL PRINCIPI D’ARQUÍMEDES” AL CONCURS DE TEATRE AMATEUR

Tindrà lloc aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu.
És una obra que anirà a càrrec del Grup de Teatre ACR de Fals.
L’argument és el següent:
Ha arribat el dia que els Cavallets de Mar, el grup infantil de natació, comencin a nedar sense bombolla.
L’Anna, la directora del club de natació, demana explicacions a en Jordi, l’entrenador, desprès que alguns pares s’han queixat de com ha gestionat la negativa a llençar-se a l’aigua d’un dels nens. Veuen amb inquietud i preocupació que, per tranquil·litzar-lo, l’hagi abraçat i li hagi fet un petó.
Podeu adquirir les entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de la representació a la guixeta del teatre.


UN CENTENAR DE PERSONES ES MANIFESTEN CONTRA L’ACTUACIÓ A L’ESPIGÓ DE RIUS I CALVET

L’acte ha tingut lloc aquest diumenge al matí i ha estat organitzat per la plataforma Alerta Sant Feliu.
La manifestació era per mostrar la disconformitat amb la intenció de convertir l’espigó del Racó de Garbí de la badia en un lloc “recobert de formigó amb aspecte d’embarcador per a embarcacions turístiques”.
En l’acte, el cantant i músic Rafael Subirachs, ha llegit el manifest que explicava les raons de la concentració.
Per a Alerta Sant Feliu “la manca de diàleg per part de l’ajuntament amb la plataforma, que espera des de fa temps una entrevista que mai no arriba amb l’alcalde, ha mogut aquest col·lectiu a organitzar aquesta manifestació”.


L’AJUNTAMENT INCORPORA CINC JOVES DINS EL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

L’acte ha tingut lloc aquest dilluns a la Sala de Plens del consistori a les 10 del matí i s’incorporaran a diferents àrees de l’administració.
La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Carles Motas.
Aquesta contractació va lligada al programa Garantia Juvenil, que ajuda a buscar feina a joves qualificats que ni estudien ni treballen.
Els seleccionats han signat un contracte de sis mesos i treballaran a les àrees de patrimoni i contractació, serveis socials, neteja urbana i premsa i comunicació.


EXPOSICIÓ COL.LECTIVA A LA CASA IRLA

Es podrà visitar des del 10 de novembre fins al dia 6 de gener de manera gratuïta, porta el nom de XII Artistes Països Catalans i s’emmarca dins el cicle d’exposicions que s’han programat per aquesta temporada.
Els artistes protagonistes són: Francesc Artigau, E. Arranz-Bravo, Lluís Barba, Àngel Camino, Joaquim Chancho, Antoni Clavé, Anna Comellas, Josep Guinovart, Josep Grau Garriga, Antoni Llena, Robert Llimós, Antoni Miralda, Josep Niebla, Perico Pastor, J. Hernández Pijuan, Jaume Plensa, J. Riera i Aragó, Josep Royo, Antoni Tàpies, Rosa Torres, Joan Pere Viladecans i Zusch.


PÍNDOLES FORMATIVES A GUIXOLS DESENVOLUPAMENT

Serà el 14 de novembre amb la temàtica de Com crear una empresa.
Mostra la ruta a seguir, des de la primera idea del producte o servei que es vol oferir, per a crear una empresa mitjançant un pla de viabilitat.
Anirà a càrrec de Francesc Aldrich, llicenciat en Ciències Químiques i membre de l’Associació Gironina d’Orientació Empresarial.
Inscripcions fins el 13 de novembre amb places limitades.
Per a més informació contacteu amb el mail sae@guixols.cat o truqueu al 972.32.70.33


LA DEIXALLERIA MÒBIL A LA PLAÇA CEUTA

Des de l’Àrea de Neteja Urbana de l’ajuntament s’informa que estarà disponible el dimecres dia 24 d’octubre, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda, a la Plaça Ceuta.
La podreu fer servir per desprendre-us del material de rebuig que no s’admet als contenidors habituals que es troben a la via pública.
Si voleu més informació podeu trucar al telèfon gratuït 900.102.605.


Trobareu més informació de Sant Feliu de Guíxols clicant aquí.


 

 

El més llegit

I després