XERRADA I RUTA “GUIXOLS EXPERIENCE” VINCULADES A L’OBRA DE JOSEP AMAT

La xerrada tindrà lloc el dissabte 10 de novembre a partir de les 11 del matí a la Sala Abat Panyelles, a la cuarta planta del Monestir. Serà sobre l’obra del pintor vinculada a la ciutat i anirà a càrrec de la crítica d’art Pilar Giró.
A continuació, recorregut pels indrets i localitzacions de les seves obres amb Josep Maria Vicens.
El preu del recorregut és de 4€ i les places estan limitades a 25 persones. Per reserves podeu enviar un mail a turisme@guixols.cat o trucar al 972.82.00.51
Està previst que les dues activitats s’allarguin fins aproximadament les 13 hores.


AMICS DEL MUSEU ORGANITZA UNA SORTIDA A BARCELONA

Al matí es visitarà l’exposició del CaixaFòrum Toulouse Lautrec i l’esperit de Montmartre  i a la tarda la Catedral Santa Maria del Mar.
Tindrà lloc el proper dilluns 19 de novembre i la sortida serà a les 8 del matí des de Sant Feliu.
El dinar serà lliure al barri de Ribera.
El tiquets, que inclouen autobús, entrades i guies, són a 35€ per a socis i a 40€ per a no socis i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.
Per reserves s’ha de trucar al 972.82.15.75


“BOMBERS AMB CAUSA” PRESENTEN EL SEU CALENDARI SOLIDARI

Compta amb la col.laboració de Bombers de la Generalitat, Barcelona i Andorra, fotògrafs, il.lustradors i també de voluntaris que ajuden en la distribució.
Tota la recaptació va íntegrament a l’Hospital Sant Joan Deu per la recerca de malalties infantils i per a la infància en risc.
L’objectiu previst per aquesta edició és ampliar la xifra dels 325.000 euros recaptats fins al moment.
Al nou calendari hi participen dos nens de Sant Feliu de Guíxols, l’Arnau i la Natàlia, la qual és pacient a Sant Joan de Déu.
Podeu consultar tota la informació, aquí.


DUES SUBVENCIONS DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA PER SANT FELIU

Una d’elles és pel servei de neteja viària i platges dins el Fons de Cooperació Econòmica per a despeses corrents vinculades a la prestació de servei de carácter obligatori per l’any 2017, concretament del servei de neteja viària, platges i aigües marines, per valor de 159.863 €.
La segona és d’acord amb el Programa A de suport als municipis per a la promoció i el foment de l’activitat fisicoesportiva i l’esport i el Subprograma A4 de suport a la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol municipals. L’ajut és per a la renovació de la gespa artificial del camp del Vilartagues.
L’import concedit és de 28.000€.


LA DEIXALLERIA MÒBIL A LA PLAÇA CEUTA

Des de l’Àrea de Neteja Urbana de l’ajuntament s’informa que estarà disponible el dimecres dia 7 de novembre, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda, a la Plaça Ceuta.
La podreu fer servir per desprendre-us del material de rebuig que no s’admet als contenidors habituals que es troben a la via pública.
Si voleu més informació podeu trucar al telèfon gratuït: 900.102.605


Trobareu més informació de Sant Feliu de Guíxols clicant aquí.