I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

CARNAVAL A LA FRESCA A SFG
Aquest divendres, 15 d’agost, arriba una nova edició del Carnaval d’estiu, el Carnaval a la Fresca en el qual hi participaran una quinzena de colles ganxones que ompliran el recorregut de gresca al seu pas.
La programació és la següent:
A les 20 h. Rua de les colles locals de carnaval
Recorregut: Estació de busos, Carrer Callao, Plaça Monestir, Avinguda Juli Garreta i Passeig del Mar (sector central) fins al Casino La Constància.
A les 22 h. Sopar popular als Jardins Juli Garreta.
Hi haurà servei de bar amb entrepans calets.
Tot seguit gran festa amb Nou So.
Organitza Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

CARNAVAL 500
INAUGURACIÓ DE LA VIA BRAVA
Aquest diumenge (17 d’agost) se celebra la Festa d’Inauguració de les Vies Braves a Sant Feliu de Guíxols amb inici a les 10 del matí amb la inauguració de la Via Brava a la carpa de Vies Braves instal.lada a la platja
A les 10,30h sortida de la Travessia de St. Feliu de Guíxols
També hi haurà:
Sessions obertes d’Aquafitness (11,30 – 12,00 – 12,30)
Sessió oberta Teòrico-Pràctica de Tècnica de Crol (13,00h.)

FOTO JOAN CASTRO/ICONNA

INSCRIPCIONS A L’ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU
Des de l’11 d’agost l’Escola de Futbol Sant Feliu té obertes les seves oficines del camp de futbol de Vilartagues per fer les inscripcions de la temporada 2014-2015, els dilluns i dimecres de 18:00 a 21:00 h i els dimarts i divendres de 17:30 a 19:00 h.

La temporada passada el club acollia a 280 nois i noies i aquesta temporada aspiren a arribar a la ratlla dels 300 amb el desig d’ampliar les plantilles, especialment les femenines després de la incorporació del primer equip de noies de la història de l’Escola.
Podeu comunicar-vos amb l’entitat a través del telèfon 972328241, pel correu electrònic: efsantfeliu@gmail.com a més de consultar el seu web: www.efsantfeliu.cat

ESCOLA 500

CARME COLLDECARRERA AL PATI DE L’AJUNTAMENT
L’artista presenta la seva obra, de tècnica mixta, al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de l’11 al 24 d’agost que es pot contemplar de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 18 A 21 h. La seva pintura de Carme Colldecarrera és un treball d’ investigació en les diverses tècniques i textures, com el collage o els rascats, que donen una qualitat epidèrmica i una bidimensionalitat als seus quadres.En tots els quadres hi ha la intencionalitat d’una acció física radical “construir-destruir-construir” i, a la vegada, es nota la necessitat que ha tingut “d’abraçar” el quadre. La seva composició és racional i de vegades geomètrica però el fet més important és que en cada quadre crea una atmosfera d’emoció i sentiment. Necessita espai físic que el crea a través de les textures. Els colors en els que se sent més còmoda són el blanc i el negre encara que en surten d’altres de la seva paleta.

COLLDECARRERA 500

BASES PEL CONCURS DE PATCHWORK
Des de l’11 d’agost fins al dia 24, es poden presentar les obres de patchwork per al concurs de la VI Fira de Patchwork que se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols.
Per tal de descarregar-vos les bases i la fitxa d’inscripció feu clic als següents enllaços:
Bases del concurs en català
Fitxa d’inscripció en català

PATCHWORK 500

 

 

 

El més llegit

I després