I després

II SUBHASTA MIXTA SANT FELIU-2014

Compartiu aquesta història

Des del dia 1 d’agost i fins aquest dissabte dia 16, es troben en exposició centenars d’objectes com mobles, pintures, objectes de decoració, joies, etc. al primer pis de l’Antic Hospital de Sant Feliu, objectes que el proper diumenge 17 d’agost, a partir de les 18 h, se subhastaran en el jardí del mateix edifici i que es poden contemplar prèviament cada dia d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.
Un dels responsables, Angel de Torres, declarava a la nostra emissora que “és un honor i un plaer tornar a oferir a Sant Feliu la segona edició d’aquesta subhasta mixta que els mostrem amb els mobles antics, quadres d’importants artistes, escultures i col.leccionisme en general que han estat seleccionats a uns preus realment estimulants i que, per ell mateix, el conjunt val la pena de ser visitat prèviament malgrat que sigui sense ànim de compra. Esperem no defraudar als nostres visitants que són molts i que mostren el seu interès per les peces que els oferim”
Després de la subhasta del diumenge, a l’endemà es podran negociar i comprar directament les peces que no hagin tingut sortida el diumenge.
S’ha editat un catàleg en paper amb la relació d’objectes que hi ha exposats, que també es poden consultar al web específic que és www.subastasantfeliu.es
FALDILLA SUBHASTA

El més llegit

I després