ESTAT CRITIC D’UNA DONA QUE ES BANYAVA A SANT POL
Una dona de 86 anys ha estat a punt d’ofegar-se aquest dijous al migdia a la platja de Sant Pol de Mar de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). La víctima ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona en estat crític en un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons ha informat protecció Civil, els fets han passat a les dotze i pocs minuts i els socorristes de la Creu Roja han fet les primeres maniobres de reanimació fins que ha arribat l’equip mèdic. Fins al lloc s’hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i una ambulància del SEM. (Foto Marcos Onahia)

SEM 500
VAIXELL DE SUPERLUXE A LA NOSTRA COSTA
El Club Nàutic de Sant Feliu ha publicat a Twitter la fotografia del vaixell que fondejarà entre Sant Feliu i Sant Pol el proper diumenge té 134 metres d’eslora i que s’anomena Serene.

SERENE 500

 

LES POLÈMIQUES GANDULES DE SANT POL
Aleix publica a Twitter una foto de les gandules situades a primera línia de Sant Pol a tocar dels banys de la Taverna del Mar on es mostra la barrera que conformen i que han estat denunciades com una privatització d’aquest tram de la platja.

GANDULES 500