I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

A LA RECERCA DELS INCÍVICS DE LA BROSSA I ELS GOSSOS
Aquelles persones que se salten les ordenances en matèria de deixalles i de tinença d’animals domèstics estan en el punt de mira de l’Ajuntament per ser sancionades pel seus comportaments incívics envers la resta de la comunitat.
Així ho han assegurat a la nostra emissora tant l’alcalde, Joan Alfons Albó com el regidor de medi ambient, Joaquim Clarà.
Lles bosses dipositades a peu dels contenidors són inspeccionades a la recerca de dades dels seus propietaris que en un primer moment seran requerides i si reincideixen se’ls aplicarà una sanció de 200 euros.
Quant a les deposicions dels gossos a la via pública es té previst un canvi en l’ordenança, que actualment contempla sancions que els polítics consideren molt altes (poden arribar als 200 euros) i que seran d’un import aproximat als 20 euros que asseguren que seran suficients per conscienciar als propietaris que cal recollir-les.

DEIXALLES 500

 

NETEJA DEL FONS MARÍ A SFG
Piscis Diving informa que aquelles persones que vulguin participar a la neteja del fons marí tenen uns dies per fer les inscripcions Es dedicarà tot el cap de setmana per extreure, a més d’alguna rampoina sorpresa, allò que és més habitual com fils de pescar, ploms, compreses, retalls de xarxes, llaunes, ampolles, etc. concentrades especialment a les zones de Port Salvi, La Llosa i Les Planetes.
Els horaris d’immersió, amb sortida del Club Nàutic Sant Feliu, seran: el dissabte i diumenge, dies 11 i 12 d’octubre, a les 9:00h. – 11:30h. – 15:00h.
El preu de la immersió, vaixell i ampolla és de 19 euros y amb equip complert, 29 euros. Si sortiu des de la platja, el lloguer de l’ampolla és de 9 euros. La titulació mínima és OWD i cal estar vacunat contra la triquinosi cerebral aguda. Heu de portar guants i tisores. Reserves únicament al següent número de telèfon: : 617 88 54 54.
https://www.youtube.com/watch?v=eamuD75GPiY&list=UUlnK7igLatmvL5PJn-YM9Ig

FONS MARÍ 500

 

DOBLECONCERT DE PUNK A SANT FELIU
Atzavara Club i Frankfurt S’Agaró organitzen per aquest dissabte a les 21:00 hores un doble concert de música punk amb el grup ganxó Zaspurrilla i la mítica banda terrassenca de punk Ostia Puta.

ZASPURRILLA 500

COMISSIÓ DEL PLA DE BARRIS
El dimarts, 7 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre, tindrà lloc la comissió urbanística i social del Pla de Barris a la Casa Albertí del carrer Penitència, 10 amb el següent ordre del dia:
-Benvinguda i presentacions
-Ordenació del trànsit
-Centre d’interpretació de la memòria històrica dels safareigs
-El refugi del c/Penitència
-Ubicació contenidor c/ Nou Garrofers cantonada c/ Metges
-Qüestions de les associacions de veïns/es
-Precs i preguntes
-Cloenda

COMISSIÓ 500

 

INFORMACIÓ SOBRE ELS AIGUATS I LES ASSEGURANCES
La companyia d’assegurances contractada per l’Ajuntament ha escrit una nota en la qual apunta que “Degut a la manca d’informació incorrecta per part d’algunes companyies asseguradores, s’esdevenen reclamacions al propi Ajuntament per part d’alguns perjudicats i puntualitza:
“-Que tots els danys que s’hagin produït per inundació i desbordament de les aigües de pluja mitjançant portes de plantes baixes, boneres (sumideros), plats de dutxa, WC (per rebuig de clavegueres), s’han de tramitar per l’organisme oficial Consorcio de Compensación de Seguros. Ho poden fer tots els afectats que disposin de pòlissa d’assegurança de danys, inclou també vehicles inundats a pàrquings privats i de la via pública que disposin com a mínim de garantia de llunes.
-D’altra banda, tots els danys que s’hagin produït per filtracions de terrasses superiors s’han de tramitar per la pròpia companyia asseguradora de danys. Telèfon d’assessorament: 972 82 09 32 “.

AIGUAT 500

El més llegit

I després