I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PARTICIPAT PRIMER BANY DE L’ANY 2015
Més de 250 persones es varen llençar a l’aigua de la badia de Sant Feliu de Guíxols convocats per l’Aquàtic Club Xaloc pels volts de la 1 del migdia. El temps esplèndid del matí va animar no només als participants sinó que centenars de persones es varen acostar fins la platja per contemplar als atrevits banyistes que realitzaven el ja tradicional primer bany del 2015.

500 bany

 

REPARACIÓ DELS ESLLAVISSAMENTS
L’alcalde, Joan Alfons Albó, avançar les dates per a la reparació dels esvorancs que la forta tempesta de mitjan setembre va provocar als carrers Londres, Viena i a prop de l’escola bressol del Mas Balmanya, informava El Punt Avui. Els projectes s’han endarrerit perquè han calgut encarregar-los a enginyers de camins i al llarg del gener es convocaran el concurs d’obres. Albó diu que s’iniciaran a final de mes.

500 VIENA

 

NOUS ATRACTIUS A LA PLACETA SANT JOAN
Dos elements decoratius i lúdics han aparegut per aquestes festes a la Placeta Sant Joan. Es tracta d’un gat i un eriçó on els petits s’hi enfilen atrets per les figures de colors vius i els grans aprofiten per realitzar-hi fotografies localitzades en aquest punt renovat, punt de confluència entre la Rambla, el carrer Hospital i la carretera de Girona.

500 GATS

 

CLOENDA DEL CURS DE MÀGIA
Aquest dissabte 3 de gener, a les 11 h., dins el Ganxó Parc (Pavelló “La Corxera”) podreu gaudir d’un espectacle de màgia a càrrec de l’il·lusionista Xevi i dels alumnes del Curs de Màgia realitzat pel mag durant el Nadal.
Els participants del curs (nois i noies d’entre 8 i 12 anys) que ha tingut lloc a la Biblioteca Pública de la ciutat durant els dies 29, 30 i 31 de desembre de 2014 i 2 de gener de 2015 (organitzat per la Biblioteca i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols) faran una demostració pública a partir dels coneixements adquirits durant el curs.

500 XEVI

 

NOMINACIONS PEL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
L’empresa The Project, adjudicatària de l’organització del Festival de la Porta Ferrada ha difós la notícia, a través de la qual es pot votar per tal de tenir opcions a assolir 4 premis Fest i 3 Millors Directes per als quals es pot votar a través d’un enllaç d’Internet que us editem a continuació: http://clubtheproject.cmail2.com/t/ViewEmail/r/C989205B6AB5D99A2540EF23F30FEDED/FFD8CE76731F98624FB5D4CAE8F50064

500 FESTI

El més llegit

I després