I després

PATGES, CARTERS I REIS D’ORIENT A SFG

Compartiu aquesta història

Com ja és tradició, dies abans de la cavalcada de Reis, arriben els patges amb les seves comitives per tal de que, quan arribin Ses Majestats, els aportin les cartes que els nens i nenes els hauran lliurat a diversos punts de la ciutat.
Es començarà el divendres, 2 de gener , a partir de les 7 de la tarda amb la presència del Patge Reial al Museu d’Història de la Joguina, a la Rambla Vidal. El 3 de gener (dissabte), ja seran tres els patges que es repartiran en el Museu d’Història de la Joguina, a la Rambla Generalitat i a la Plaça Salvador Espriu, també a les 7 de la tarda.
El punt més fort es presenta el diumenge, 4 de gener , en què els Carters Reials i tota la seva comitiva arribaran per mar al Club Nàutic Vell, a 2/4 de 7 de la tarda on seran rebuts amb un castell de focs, espectacle de llum i so, intervenció del components de Percussió Ganxona i desfilada (Passeig dels Guíxols, Passeig del Mar, Avda. Juli Garreta)fins el Monestir on, com a novetat, s’oferirà un espectacle audiovisual (que també es repetirà a l’endemà amb els Reis) de vídeo mapping (projecció sobre façanes de conjunts monumentals). Els nens i nenes també podran lliurar les seves cartes en aquest espai i es retransmetrà per Televisió Costa Brava.
El dilluns, dia de la cavalcada (que conté alguna sorpresa que no es vol desvetllar) s’incrementarà el nombre de personatges característics dinamitzadors de la desfilada que sortirà a les 7 del camp de futbol de Vilartagues i, fins arribar al Monestir, transcorrerà per la carretera de Girona, Placeta Sant Joan, Rambla vidal, Passeig del Mar i Avda. Juli Garreta.

El més llegit

I després