I després

5 NOTÍCIES, 5 IMATGES DE PD’A, PALAMÓS I SCD’A

Compartiu aquesta història

VI RALLYE PLATJA D’ARO HISTÒRIC
El proper 10 i 11 de novembre se celebra el VI Rallye Platja d’Aro. La cita és a les 9h del matí al Palau d’Esports i Congressos. Aquest esdeveniment és puntuable per a la II Copa Gironina de Regularitat. Per a cotxes clàssics, esportius i motocicletes, la participació queda oberta a automòbils i motocicletes construïts abans del 10 de març de 1993. En donarà fe la data de primera matriculació que consti en la documentació. El nombre màxim de participants serà de 100 equips. El recorregut constarà d’uns 600 km per les comarques del Baix Empordà, La Selva, Osona, Ripollès, La Garrotxa i el Gironès. El quilometratge exacte es publicarà en un Complement i al Road-Book. L’esdeveniment es correrà en una sola Etapa, amb tres Seccions, incloent-hi 15 Zones de Regularitat. Totes les carreteres a emprar són asfaltades. El recorregut exacte es donarà a conèixer el mateix dia de l’esdeveniment. Les tres Seccions estan dividides en Sectors, que comencen en un Control Horari (C.H.) o a la sortida d’una Zona de Regularitat (Z.R.) i acaben en un altre Control Horari(C.H.) o a la sortida d’una altra zona de Regularitat (Z.R.). Els temps concedits per a cada Sector constaran al Carnet de Ruta.

 

3er CONCURS DE FOTOGRAFIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE DE PD’A
Emmarcat dins els actes per commemorar el 25 de novembre, dia Internacional per a l’Eliminiació de la Violència Envers les Dones Presentació d’obres:
Fins al 17 de novembre a la Biblioteca (en el seu horari habitual).
També s’acceptaran treballs enviats per correu ordinari (per Correus o empresa de missatgeria) amb registre de sortida fins al 2 de novembre. Es presentaran sota pseudònim i amb un sobre adjunt amb les dades personals (nom i cognom, DNI, edat, adreça, correu electrònic i telèfon de contacte), i en la part exterior del mateix ha de constar el pseudònim i el text 3r Concurs de Fotografia Contra la Violència de Gènere.
Informació i bases del concurs.

 

POSEN ELS LLUMS DE NADAL A PALAMÓS I PD’A
La instal·lació de l’enllumenat nadalenc ja ha començat en algunes poblacions del Baix Empordà, com són els casos de Platja d’Aro, on els treballs per engalanar tot l’eix comercial s’han iniciat al nord, a l’avinguda Cavall Bernat, i Palamós. En aquest segon municipi, ja han penjat les cortines de llum al nucli antic i a Sant Joan. Els treballs continuen amb la instal·lació dels 1.000 metres quadrats de l’anomenat tendal lluminós o sostre, que se situa quatre metres d’altura per damunt dels carrers comercials del centre de la vila.Com en els darrers anys també es col·locaran en les entrades dels carrers comercials de la vila els plafons de llum amb el disseny de la gamba de Palamós, que van ser adquirits per l’Associació per al Foment Empresarial i Turisme de Palamós (FECOTUR).
Més informació a diari El Punt Avui.

 

PD’A APUJA DEL 17% LA TAXA DE RESIDUS DOMÈSTICS
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro apujarà del 17% la taxa de recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans pel que fa als domèstiques i del 2% pels industrials. Un increment que ve donat per la pujada que han experimentat els costos del servei, com ara el que cobra l’abocador de Solius i el cànon de la Generalitat; des del 2016, el cànon de la Generalitat ha passat de 19 euros per tona a 41,30 euros, i el mateix passa amb l’abocador de Solius, que el 2016 era de 5,77 euros la tona i ara és de 49,38 euros . Aquestes quantitats, segons el govern, han obligat a fer un replantejament perquè, com es va reiterar, repercuteix en el cost del servei.
Més informació a diari El Punt Avui.

 

ANUL.LADA LA MARXA SOLIDÀRIA MAS MAIENSA, QUE ES FARÀ L’11 DE NOVEMBRE
La III marxa solidària Mas Maiensa de Santa Cristina d’Aro, que s’havia de fer aquest diumenge, va quedar anul.lada pel mal temps. Així ho va decidir l’entitat organitzadora, el Club Atlètic Santa Cristina, que ja ha marcat una altra data per fer-la, el diumenge 11 de novembre, amb les mateixes condicions programades. Recordar que la marxa recapta fons per a l’entitat El Crep de la Vida, que impulsa un projecte pioner d’investigació en la lluita contra el càncer a Girona. La sortida de la prova de la marxa serà igualment a les 9 del matí i comptarà amb les dues curses; una de curta, de 4,1 quilòmetres, i una de llarga, d’11,5 quilòmetres, que fa el cim al puig del mas Maiensa, de 304 metres, i amb un desnivell de 410 positiu. Tots els participants rebran, amb la inscripció, una camiseta tècnica amb el logotip de la prova, la qual és la novetat d’aquesta edició.
La inscripció es pot fer el mateix dia de la prova, a partir de les 7,30 hores del matí al mateix pavelló. La quota de la inscripció és de 8 euros, dels quals 1 euro es destinarà al projecte contra el càncer. El recorregut, que és circular i dins del massís de les Gavarres, passa tot ell per corriols i camins de terra. A més, al llarg del seu recorregut es veu el dolmen del Mas Boussarenys i la cova d’en Riera. Els organitzadors compten amb el suport de l’Ajuntament, com també de la farmàcia i ortopèdia Emi Sallés, Esclat, Aneto, Matxacuca i La Fleca de l’Empordà. La prova compta amb dos punts d’avituallament.

El més llegit

I després