I després

Més de 450 pilots participen al Trial Costa Brava de Sant Feliu

455 motoristes d’arreu del món van participar aquest cap de setmana a la 10a edició del Trial Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols. Organitzat pel Moto Club Costa Brava, l’esdeveniment va combinar la competició esportiva i l’exhibició, sempre amb les motos clàssiques com a protagonistes.

Compartiu aquesta història

455 motoristes d’arreu del món van participar el cap de setmana a la 10a edició del Trial Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols. Organitzat pel Moto Club Costa Brava, l’esdeveniment va combinar la competició esportiva i l’exhibició, sempre amb les motos clàssiques com a protagonistes. Montesa, Ossa i Bultaco són algunes de les marques de motocicletes que es van poder veure.

En el màxim nivell, la Categoria d’Elit, el guanyador va ser el tarragoní Albert Cabestany, amb una actuació magistral que es va traduir en un únic punt de penalització per al pilot en tota la competició. El van acompanyar al podi el britànic Dan Clark, en segona posició, i el francès Médérick Delannoy, en tercera. Cabestany i Delannoy corrien amb motos Fantic, mentre que Clark va guanyar la medalla de plata amb una Beta.

Un dels moments més esperats de l’exhibició va ser l’intent de backflip que havia de fer el francès Christophe Bruand al passeig de Sant Feliu. El pilot va superar el repte amb molt bona nota.

Més enllà dels resultats esportius (els podeu consultar tots aquí), l’organització del Trial Costa Brava destaca també l’èxit de les novetats que van incorporar a l’edició d’enguany. Una d’elles va ser la instal·lació d’una pantalla gegant al passeig de la població ganxona, que va permetre el seguiment en viu de bona part del trial. L’accés en directe dels resultats va ser una altra de les incorporacions: 1.300 persones van seguir l’actualització dels marcadors a través d’una plataforma web. Més de la meitat de visites es van fer des de fora de l’Estat espanyol, sobretot del Regne Unit, França i Itàlia.

El més llegit

I després