I després

41 persones s’apunten a la llista d’espera del projecte de cohabitatge sènior de Sant Feliu de Guíxols

41 són les persones que s'han interessat en entrar a la llista d'espera del cohabitatge sènior Walden XXI que s’ubicarà a l’antic hotel Jecsalis de Sant Feliu de Guíxols. Aquestes persones opten als 6 apartaments que queden lliures dels 30 que està previst contruïr a l’edifici.

Compartiu aquesta història

41 són les persones que s’han interessat en entrar a la llista d’espera del cohabitatge sènior Walden XXI que s’ubicarà a l’antic hotel Jecsalis de Sant Feliu de Guíxols, optant als 6 apartaments que queden lliures dels 30 que està previst contruïr a l’edifici.

Aquest projecte va sorgir d’un grup de ciutadans sènior que proposen un sistema de cohabitatge sense afany de lucre per convertir-lo en una alternativa a les residències clàssiques.

Amb una entrada retornable i heretable —que ronda els 45.000 €—, una quota mensual d’ús per a pagar l’adquisició de l’edifici i les obres de rehabilitació, i una quota de manteniment per a subministres i cures/dependències ACP —quan siguin necessàries—, es vol convertir, segons afirmen els seus promotors, en “la demostració real que l’autogestió i l’autofinançament de l’alternativa a les residències mercantils privades és possible”.

El més llegit

I després