I després

Isabel Casanovas exposa les seves pintures al pati de l’Ajuntament

Isabel Casanovas exposa aquests dies la seva col.lecció de pintures a l’oli al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. La mostra es presenta sota el nom d’El secret de la mirada.

Compartiu aquesta història

Isabel Casanovas exposa aquests dies la seva col.lecció de pintures a l’oli al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. La mostra es presenta sota el nom d’El secret de la mirada. L’artista recorda que va començar a dedicar-se a la pintura una vegada es va jubilar ara fa 12 anys: “a les tardes havia de fer alguna cosa i vaig començar a pintar”.

Casanovas defineix la seva exposició com a “molt forta, perquè hi poso molt de color, i aquest any m’he dedicat molt al rostre de la dona”.
La pintora convida la gent a visitar la mostra perquè “potser veuran una cosa que no han vist. Encara que, segons qui, digui que les cares no tenen futur en una casa, és un manera com una altra de decorar-la”.

La mostra es pot contemplar fins el 15 de setembre, els matins d’11 a 1 i les tardes de 6 a 8.30. El vernissatge serà aquest dissabte 7 de setembre a les 7 de la tarda. És una activitat organitzada per l’Ajuntament amb la col.laboració de la Diputació de Girona.

El més llegit

I després