I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE LA COSTA BRAVA

Compartiu aquesta història

PRÓRROGA D’UN ANY DEL CONTRACTE D’ESCOMBRARIES DE SCD’A
El govern de Santa Cristina d’Aro va dur a aprovació, al ple d’ahir al vespre, la pròrroga del contracte d’escombraries i neteja, que expiraria la tardor vinent, “durant un any” dels quatre a què com a màxim podria tenir dret la concessionària, GBI Serveis. L’alcalde, Xavier Sala, que no va poder votar la proposta per la vinculació laboral amb el grup, argumenta que opten pel termini més curt per tenir més marge per planificar un redisseny dels serveis en la futura concessió: “Encarregarem a una consultoria externa una diagnosi en un municipi amb diversos nuclis, per complir amb els objectius d’incrementar la recollida selectiva i la normativa de l’Agència Catalana de Residus” amb vista al 2020, explica Sala, any en què s’enduriran els cànons per a les tones de deixalles no reciclades enviades directament a l’abocador. Més informació a diari el Punt Avui

 

UN VIATGE BEN APROFITAT
Aprofitar el viatge és el que van fer el dia 21 sis dones residents a la conurbació de Barcelona que havien d’anar a Sant Feliu de Guíxols per ser jutjades per un cas de robatori perpetrat a Platja d’Aro, d’on s’havien endut material per valor d’uns 1.400 euros. Segons informa el diari el Punt Avui, les dones, d’ètnia gitana i d’edats compreses entre els 24 i els 40 anys, formen part d’un grup organitzat de persones que treballen com a saquejadores de botigues i ja són conegudes a la zona. No van faltar a la seva obligació de comparèixer al jutjat per respondre de les acusacions que els formulaven. Però, en acabar el judici, van decidir aprofitar el viatge i anar a mirar botigues a Platja d’Aro.

Cap a dos quarts d’una, un agent de la policia local es va adonar de la presència d’un vehicle que li va resultar sospitós perquè ja el tenen conegut com a pertanyent a lladres. El policia va vigilar el cotxe i va veure les dones que hi anaven a deixar bosses plenes i també va observar que anaven cap a un altre vehicle. La policia es va posar a controlar els dos cotxes i va poder veure l’anar i venir de les dones amb bosses plenes. Els policies van esperar a interceptar les lladres quan ja marxaven amb els dos cotxes i les van aturar. Van escorcollar les bosses i van comprovar que hi havia roba de Stradivarius, Mango, etc. amb les etiquetes del preu posades i algunes amb l’alarma antirobatori. Es va comprovar que efectivament les peces eren robades perquè les clientes no havien passat per caixa a les diferents botigues, i es va valorar el material robat en 3.173 euros. I les sis dones van tornar a ser detingudes. Hauran de tornar a fer viatge cap al jutjat de Sant Feliu de Guíxols. Més informació a diari El Punt Avui.

 

JORNADA DE PORTES OBERTES PER A FUTURS RESIDENTS DEL SSIBE
Aquesta dimarts els futurs residents dels Serveis de Salut Integrats Baix Empordà han visitat les instal·lacions amb l’objectiu que els futurs especialistes en formació que hagin d’escollir una plaça puguin disposar, de primera mà, de tota la informació relacionada amb la formació sanitària especialitzada al Baix Empordà. Actualment, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà ofereix formació a 38 professionals i per a aquest 2018 s’ofereixen nou places d’especialitats acreditades en Atenció Familiar i Comunitària, i Ginecologia i Obstetrícia, tant en medicina com en infermeria. El programa ha començat amb una benvinguda del vicepresident de la comissió de docència i tutor d’Obstetrícia i Ginecologia, Dr. Daniel Pérez. Posteriorment, ha cedit la paraula als representants de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària i a altres representants de la Unitat Docent Multiprofessional d’Obstetrícia i Ginecologia. També han conversat amb els actuals residents per conèixer, des del seu punt de vista, com es viu l’etapa de la residència al Baix Empordà. Han estat precisament els residents que aquest any han ofert la visita guiada a l’Hospital i el CAP de Palamós.
(Comunicació, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà)

 

A L’ABRIL, CUIDA’T EN SALUT
La Comissió de Prevenció i Promoció de la Salut (CPiPS) i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient – projecte Empresa Saludable, organitzen un any més la campanya “A l’abril, Cuida’t amb salut!” 2018 per promoure estils de vida saludable als nostres professionals i a la població del Baix Empordà. La iniciativa s’emmarca en un seguit d’actes commemoratius durant tot el mes d’abril com són el Dia Mundial de la Salut (7 d’abril), Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) i Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball (28 d’abril).El mateix 7 d’abril a partir de les 9 del matí, celebrarem el Dia Mundial de la Salut a la Platja Gran de Palamós amb una matinal esportiva amb activitats per a tothom. Per als més petits hi haurà un taller de circ i un taller de broquetes de fruita; per als més actius, sessions d’espinning o de natació; per als més calmats tono-streching o tastet de rem; i per als més animats, vermut 0,0% a ritme de rock and roll i cuida’t amb ritme: una original coreografia a ritme de Justin Timberlake que acabarà amb un Flashmob a les 13.15h. Totes les activitats són gratuïtes i s’oferirà avituallament de fruita i beguda per recuperar-se de l’esforç. Consulta aquest pdf per a més informació.
(Comunicació, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà)

El més llegit

I després