UNIFIQUEN 3 WEBS DE L’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

L’Àrea de Promoció Econòmica i Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va fer la presentació del seu web. Tècniques de l’àrea i la seva regidora, Sílvia Romero que declarava: “el que hem fet és unificar els tres espais web que funcionaven en el servei d’activitat econòmica, adaptat tota la seva funcionalitat a la nova web municipal, que també es va estrenar ja fa uns mesos, i afegint-hi unes quantes millores.

Hem aconseguit crear un espai molt més interactiu per a tota la ciutadania, a través del qual també es poden fer tràmits, sobretot en l’apartat d’ocupació i assessorament a emprenedors, d’una forma molt àgil i visual per a les persones que es dirigeixen directament al servei. I en l’apartat de comerç i mercats, el que sí que hem fet és ampliar molt més la informació afegint-hi els temes de dinamització comercial i de promoció dels mercats, tant del de diari com del setmanal.

Ara, a aquest espai s’hi accedeix directament des del web municipal www.guixols.cat permetent que la forma de trobar-la sigui més intuïtiva, així queda més ordenat i amb un accés més fàcil per al ciutadà, que és el que en definitiva es pretén amb el tema de l’administració electrònica i ho hem volgut explicar ja que és un canvi pels qui tenien una dinàmica de consultar els nostres serveis”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació