L’Àrea de Promoció Econòmica i Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va fer la presentació del seu web. Tècniques de l’àrea i la seva regidora, Sílvia Romero que declarava: “el que hem fet és unificar els tres espais web que funcionaven en el servei d’activitat econòmica, adaptat tota la seva funcionalitat a la nova web municipal, que també es va estrenar ja fa uns mesos, i afegint-hi unes quantes millores.

Hem aconseguit crear un espai molt més interactiu per a tota la ciutadania, a través del qual també es poden fer tràmits, sobretot en l’apartat d’ocupació i assessorament a emprenedors, d’una forma molt àgil i visual per a les persones que es dirigeixen directament al servei. I en l’apartat de comerç i mercats, el que sí que hem fet és ampliar molt més la informació afegint-hi els temes de dinamització comercial i de promoció dels mercats, tant del de diari com del setmanal.

Ara, a aquest espai s’hi accedeix directament des del web municipal www.guixols.cat permetent que la forma de trobar-la sigui més intuïtiva, així queda més ordenat i amb un accés més fàcil per al ciutadà, que és el que en definitiva es pretén amb el tema de l’administració electrònica i ho hem volgut explicar ja que és un canvi pels qui tenien una dinàmica de consultar els nostres serveis”.