I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

TAULA INFORMATIVA PER PREVENIR EL CÀNCER DE COLON
Aquest dissabte, 31 de març, entre les 9:00 i les 13:00 h. membres de la delegació a Sant Feliu de Guíxols de Catalunya Contra el Càncer muntaran una taula informativa davant del supermercat Spar, on oferiran informació sobre la prevenció del càncer de colon.
Dissabte és el Dia Mundial Contra el Càncer de Colon, el tumor maligne més estès de la nostra societat. La bona notícia és que més del 90% es poden curar si es diagnostiquen a temps, cosa a la que ajuden de forma molt destacada aquest tipus de campanyes per a la detecció precoç a través de proves molt senzilles.
Menjar molta fruita, limitar els greixos, fer exercici, mantenir el pes, no prendre begudes alcohòliques i deixar de fumar, són algunes de les premisses més aconsellades pels professionals de la salut.

 

PREINSCRIPCIONS I INFORMACIÓ DE L’INSTITUT SANT ELM
La direcció de l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols convida a tothom a les dues activitats que portaran a terme en el mateix centre a principis del mes d’abril en relació a la Preinscripció d’ESO 2018-2019:
-Sessió informativa a les famílies: dijous 5 d’abril a les 19h
-Jornada de Portes Obertes: dissabte 7 d’abril entre les 11h i les 13h.

 

GUÍXOLS ESCENA: PÍNDOLES – MICROTEATRE FORA DEL TEATRE
Després de l’èxit de l’obra E.V.A., continuen les representacions del Guíxols Escena de teatre professional aquest dissabte, 31 de març amb “Píndoles, Microteatre fora del Teatre que es representen en espais singulars de la ciutat, una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i de prop, en indrets inesperats. Es proposa un circuit teatral itinerant per tres espais amagats amb la següent selecció d’obres: “Love”, “Heu Soul Sister” i “Roulettes”.
Autoria i direcció: Festival Píndoles. Intèrprets: varis actors i companyies.
Durada de l’espectacle: 70 minuts.

 

CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE MEDI AMBIENT A SFG
Amb l’enunciat “Els divendres del medi ambient a Sant Feliu de Guíxols”, s’han programat tres conferències que se celebraran els dies 6 i 27 d’abril i el 25 de maig a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit entre les a les 18:30 h.
La del 6 d’abril porta el títol de “Els valors culturals i espirituals dels espais naturals protegits”, que anirà a càrrec de Josep Maria Mallarach, membre de la Comissió mundial d’àrees protegides i de la Comissió de polítiques ambientals d’UICN.
Les següents seran “La mobilitat elèctrica avui” i “Els valors naturals del fons marí de Sant Feliu de Guíxols”.

 

BBQ FROM HELL 2018 A L’ATZAVARA DE SFG
Aquest diumenge, 1 d’abril a partir de les 18:00 h. al local de l’Atzavara (TZVR), a l’antic escorxador de Sant Feliu de Guíxols, s’hi celebra la BBQ from Hell 2018 amb els concerts de les bandes Jamie for President (Emo/Indie Madrid SFG), Brainloster & Biscuit (Vilanova, Rock), Llacuna (BCN, Emo/Punk) i Mareta Bufona (Vilanova, Pop).
Donatiu per a les bandes i equips de so de l’Atzavara: 10 euros. Hi haurà barbacoa i servei de bar.

 

ACTIVITATS MUSICALS AL BAR LA GOLETA
El bar musical La Goleta de Les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols, continua amb les seves activitats de primavera i per aquest dissabte dia 31 de març, a partir de les 23:30 hores, ha programat dues actuacions: Efeme, de Granollers, un duet de pop-rock dels anys 80 i Dixin’ Brothers, Dj´s de Sant Feliu de Guíxols. Entrada inversa.

 

CALÇOTADA DE LA PENYA BARCELONISTA JAUME PLA DE SFG
La Penya Barcelonista Jaume Pla de Sant Feliu de Guíxols, continua organitzant activitats diverses i ha programat pel divendres dia 6 d’abril una calçotada a les barbacoes de Santa Cristina d’Aro.
Les persones interessades a participar-hi poden trucar al telèfon 615 142 907. El preu per persona és de 22 euros.

 

DESCOBRINT ELS IBERS AMB AMICS DEL MUSEU
Dissabte, 21 d’abril, amb sortida amb autobús a les 9 del matí de la parada de davant l’església, visita guiada al poblat d’Ullastret, el major nucli urbà de cultura ibèrica descobert fins ara a Catalunya. La ciutat va néixer al segle VI aC i va perviure fins el segle II aC. L’any 2012, gràacies a les mes modernes tècniques de prospecci6 geofísica aplicada a l’arqueologia, es va descobrir un monumental fossat defensiu que protegia la muralla occidental de la ciutat ibèrica d’Ullastret.
També, visita als Clots de Sant Julià, entre de Vulpellac i Canapost, que va ser la pedrera d’on s’aprovisionaven per a les construccions.
Tiquet per a socis, 20 €, no socis, 23 € Inscripcions i pagament a l’’Oficina de Turisme.

 

PRESENTAT EL LLIBRE DE POEMES D’ÀNGELA RIBAS
El passat divendres, 23 de març, es va presentar a la biblioteca pública Octavi Viader i Margarit el el llibre: “El bram dels dies”, de la ganxona Àngela Ribas, obra guanyadora del premi de poesia Benet Ribas dels Premis Recull de Blanes 2017 i que compta amb Vicenç Villatoro com a prologuista.
En l’acte hi van intervenir el director de la biblioteca, David hernández i el poeta Lluís Lucero, que aportar la seva perspectiva sobre la publicació i es varen llegir diversos poemes de la mateixa.
El bram dels dies “és un recull de 39 poemes breus “que intenta fer una mirada als diferents aspectes i etapes de la vida” i un dels llibres que segur que tindrà un important protagonisme la propera diada de Sant Jordi.

 

LA SETMANA ENTRANT, NOU ESPECTACLE DE XARXA
El dissabte de la setmana entrant, 7 d’abril, a les 6 de la tarda, Xarxa presenta al teatre-auditori l’espectacle “Les sabates noves de l’emperador”, amb la companyia d’Anna Roca. L’obra es desenvolupa al darrera d’una botiga de sabates. “No es tracta d’una rebotiga normal sinó que és la sabateria on s’arreglen les sabates dels personatges dels contes. El sabater treballa de nit i descansa de dia mentre que el seu ajudant ho fa de l’inrevés. A través del seu ajudant, coneixerem les anècdotes i històries de les sabates. I com és que el sabater ha arribat a ser tant famós que fins i tot l’emperador li ha encarregat de fer les seves sabates?”

 

ÈXIT DEL CONCERT DE LA PASSIÓ SEGONS SANT JOAN
El passat dissabte 400 persones varen omplir l’església Mare de Déu dels Àngels per assistir als concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que va interpretar la Passió segons Sant Joan, de J.S.Bach i fragments d’altres autors, com ara J.Vivancos (Herr!), O. Golijov (fragment de la Passió segons Sant Marc) i J. Vila (In paradisum) amb Inés Moraleda, soprano, Gemma Coma-Alabert, mezzosoprano, David Alegret, tenor i Pau Bordas, baix, on també es va comptar amb els cors de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i el Cambra de la Diputació de Girona.
Molta satisfacció entre els assistents que varen gaudir d’un espectacle inèdit en un marc ideal, això sí superant el permanent ruixat que va caure durant tot el dissabte, però àmpliament compensat per la qualitat del concert.

 

A LA VENDA EL NÚMERO 3.477 DE LA REVISTA ÀNCORA
El número 3.477 de la revista Àncora ja és al quiosc amb una portada de la Cambra de Comerç, que compleix 113 anys i sobre la qual, el seu president, Joan Puig, explica les raons que han frenat la fusió amb la cambra de Palamós.
A l’interior, es tracten diversitat de notícies i articles dels col·laboradors i redactors, abastant els diversos municipis que conformen l’àmbit de la Cambra, que és l’editora de la revista en aquesta nova etapa que està a punt de complir el seu primer any de vida amb l’actual format.

 

MARXA SOLIDÀRIA AMB GANXONES EN RUTA
Per diumenge 8 d’abril, amb sortida a les 10 del matí a La Corxera de Sant Feliu de Guíxols, s’ha programat a Marxa solidària a càrrec de les Ganxones en ruta per poder realitzar la Oxfam Intermón Trailwalker i la Oncotrail.
Es tracta d’una marxa per l’Ardenya amb sortida i arribada a l’alçada de la Piscina Municipal.
Preu/Donatiu: 5€ que inclou Itinerari/Excursió, regals i sorpreses.

El més llegit

I després