I després

4 MUNICIPIS PER A 1 ESTACIÓ NÀUTICA

Compartiu aquesta història

Els representants dels quatre municipis integrants de l’Estació Nàutica Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols, Tossa de Mar, Santa Cristina d’Aro i Llagostera) van celebrar dilluns la primera trobada institucional a Sant Feliu de Guíxols, just després d’aconseguir aquesta marca turística fa pocs dies a Madrid.
A la trobada hi havia representants polítics -alcaldes i regidors- i també del món empresarial. Aquesta primera ocasió va servir per comentar aspectes de la recent concedida marca, valorar la posada en funcionament, així com establir nous calendaris de treball conjunt. “Més enllà de la formalitat del protocol, ara toca treballar de valent, i l’empresariat hi té un paper clau”, va dir Joan Alfons Albó, alcalde amfitrió, el qual va recordar també que “veure la suma del potencial turístic i promocional dels quatre municipis ens fa pensar a tots que l’aposta és ferma i amb credibilitat estratègica”.
Juanjo García, regidor de Turisme: “Disposem ara d’un instrument promocional molt important per tornar a posar en valor una oferta turística singular que ens diferencia d’altres destins. Aportem l’experiència del mar i les empreses nàutiques, però també hi ha la gastronomia, els bars, els restaurants, els hotels, el lleure, les excursions. La feina d’ordenar i fer atractiva a nivell de màrqueting tota aquesta oferta ha de ser el nostre objectiu compartit entre els municipis i els empresaris”.
La resta de representants també es van mostrar motivats i disposats a compartir la marca amb la seguretat que entre tots sumen i es complementen per promocionar un territori amb un potencial turístic excepcional.
L’Estació Nàutica combina una interessant oferta de producte nàutic i complementari entre la ciutat guixolenca i les tres restants (restaurants, hotels, empreses de lleure, camp de golf, hípica, etc.) En el moment de l’aprovació de la candidatura de Sant Feliu de Guíxols a l’Assemblea General d’Estacions Nàutiques Espanyoles, la proposta comptava amb més de 60 empreses dels quatre municipis i el suport dels ajuntaments del territori, així com la Cambra de Comerç.
També hi varen assistir l’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, l’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Llensa, l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, la regidora de Promoció Econòmica de Tossa, M.Àngels Pujals, el regidor de Turisme de Santa Cristina, Sebastián Mateo i el president de l’Associació Professionals d’Empresaris i Hotelers de Tossa, Francesc Zuchitello. Més imatges:

El més llegit

I després