I després

300 KILOS AL MERCAT DEL BRUNYOL

Compartiu aquesta història

Des del divendres 18 al diumenge 20 d’abril, la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols va acollir una nova edició del ja tradicional Mercat del Brunyol, que té lloc cada any durant la Setmana Santa. En total, en aquesta edició es van vendre més de 300kg d’aquest dolç, elaborat per pastisseries i fleques de la Ciutat. I per als indecisos, els tastets de brunyols van ser la millor opció (4 brunyols a escollir i un xarrup de ratafia o bé Licor Bonet, a 3€).
Per tal de complementar les parades del mercat -on a banda de poder comprar i tastar brunyols es podien trobar altres articles i productes artesans-, durant els tres dies es van realitzar diversos tallers infantils –de pop-cakes, conillets d’ous de xocolata, quadre de fils, putxinel·lis en fusta i de brunyols-, un curs de manualitats per decorar un test d’herbes aromàtiques, un taller d’Scrapbook, espectacles infantils, jocs tradicionals i visites guiades teatralitzades a l’exposició “Guíxols. Eines i creences”. També es va comptar amb la col·laboració de Percussió Ganxona, que va animar el darrer dia del mercat.
D’altra banda, dins la programació del mercat també es va celebrar l’onzena edició del concurs de brunyols. Els premiats de les diferents modalitats van ser:

Categoria Brunyol de l’Empordà
1r premi: Àngels Fuentes González
2n premi: Rosa Funosas Alsina
3r premi: Eloisa Jurado Silveria

Categoria Brunyol Innovador
1r premi: Maria Carmen Schilling Fontrodona, amb “Brunyol de tiramisú”
2n premi: Joana Valls, amb “Brunyol de xocolata i taronja amarga”
3r premi: Òscar Domingo, amb “Brunyol de mojito”

Categoria Brunyol de Triangle
1r premi: Elena Soler Pérez
2n premi: Joana Valls
3r premi: Silvia Izquierdo Molinas

Malgrat el temps inestable, cal destacar el gran èxit de convocatòria, tant al propi mercat, com en totes les activitats, fet que ajuda a consolidar i a complementar l’oferta d’aquest esdeveniment singular de la Ciutat.

El més llegit

I després