DIADA DE SANT JORDI
La Rambla Vidal tornarà a ser el punt de trobada de llibreters, venedors de roses, taules reivindicatives i de ciutadans que celebren aquesta tradicional diada i a la qual també hi serà present la nostra emissora fent connexions a l’hora punta del migdia.
Per segon any consecutiu també hi serà la televisió comarcal Costa Brava (entre les 4 i les 7) i s’hi realitzaran algunes activitats com la “Biblioteca al carrer” o bé un taller de punts de llibre per a grans i petits.
A les 17:15 h. Els Atrapasomnis oferiran un espectacle d’animació infantil, es podrà fer un taller infantil de scrapbook i a les 15:30 h. al Teatre-Auditori es farà el lliurament de premis de la Mostra Artística de Sant Jordi “Rafael Patxot” referent al destacat guixolenc, una activitat emmarcada en els Tallers d’Història.

EXPO DE NATI RAMON AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Aquest divendres es tanca l’exposició de l’artista local Exposició de pintura al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb la presència de l’artista local Nati Ramon que ha escampat un divers catàleg d’onades que conformen la darrera fornada de la seva obra mediterrània plena de força però també de sensibilitat. Horaris: de 10 a 13 hores i de 16 a 19. Entrada gratuïta

CONCERTS  A LA CASA IRLA
Aquest divendres, 25 d’abril, a les 22:30 h. a la Casa Irla, la formació local Ask The Dust (Freak Folk), presentarà el seu nou disc. Aquesta  formació   la conformen 3 amics fent música, amb un peu al folk, el country i el bluegrass, i l’altre al punk del 77′. Històries quotidianes de personatges, reals o ficticis, del carrer, com no, de Sang Feliu de Guíxols.
La mateixa nit també hi actuarà el nou projecte musical “Els Nous Amants” que gira al voltant d’històries immerses en un joc de guitarres i d’unes bases rítmiques polièdriques que fan del dubte l’essència del discurs sonor. La música integra d’una manera subtil i elegant un bon grapat d’influències que van des del post-rock i l’slow core fins al folk més clàssic.

CONCERTS A LA GOLETA
-Divendres 25 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert d’ EDUARD AMBERT (Rock Simfònic / Manresa) + MARLON DEAN CLIFT (Folk destroyer / Platja d’Aro) + DE TU A TU (Pop-Rock acústic / Horta)
-Dissabte 26 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de les bandes ganxones LAS MALAS INFLUENCIAS (Punk/Rock) + BODY VISHNU (Rock Sinister).
-Diumenge 27 d’abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de VIKING MOSES Rock & soul quartet / York – Pennsylvania (EUA)

SORTIDA AL SANT FELIU DEL SEGLE XII
Aquest dissabte, 26 d’abril, tindrà lloc la segona sortida de “Passegem des del barri” oberta a tothom i organitzada pel Pla de Barris que porta el títol de “Sant Feliu de Guíxols al S.XVII: Pestes, pirateria i guerra” que comptarà al l’historiador torroellenc Jordi Reynés com a guia.
Serà una visita pel nucli antic de Sant Feliu de Guíxols on explicaràles dificultats i els reptes que hagueren d’afrontar els guixolencs durant la segona meitat del segle XVII i el primer terç del segle XVIII arran de les guerres que enfrontaren les monarquies absolutistes de Castella i França i que assolaren l’Empordà. Una època difícil, en què el poder civil local intentava sobreposar-se a les adversitats i vetllar pel benestar dels guixolencs, tot deslliurant-se del jou feudal del monestir benedictí”.
L’activitat és gratuïta i la trobada es farà a les 10.00 h. davant de l’Oficina del Pla de Barris Casa Albertí, c. Penitència,10. Cal inscripció prèvia trucant a l’ Oficina de Pla de Barris al 972327019 o pladebarris@guixols.cat

SARDANES PRO TRAILWALKER INTERMON OXFAM
Aquest diumenge, 27 d’abril, a les 12 del migdia al Passeig dels Guíxols, l’Agrupació Amics de la Sardana  organitza la 595 audició de sardanes, en col·laboració amb la Trailwalker Intermon Oxfam, a càrrec de la cobla Rossinyolets.
El programa consta de sis sardanes de destacats compositors: Maria Neus, de Manel Saderra Puigferrer; Ofrena a Terrassa, de Ricard Viladesau ; L’aplec de Cubelles, de Jordi Paulí; Noies martinenque , d’Artur Rimbau; Els gegants de Prats, de Josep Coll Ferrando i Riudarenes de Francesc Mas Ros.
A la mitja part se sortejarà el tradicional tortell gentilesa de la pastisseria Montserratina.
La pròxima audició tindrà lloc el 25 de maig en què celebrarem el 27è Aplec de la Sardana.