MONOGRÀFIC “PÈRDUES, DOL I FRUSTRACIÓ”

Tindrà lloc aquest divendres 30 de novembre a les 15:15 hores a l’Escola Bressol Mas Balmanya, a l’avinguda Martí Sureda, al costat de l’Escola Ardenya.
Anirà a càrrec de Mireia Augé Domínguez.


GRAN RECAPTE D’ALIMENTS A SANT FELIU DE GUÍXOLS 

Un any més  torna el Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc d’Aliments, aquest any en la seva desena edició. Serà el divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre.
És la campanya de recollida d’aliments bàsics i el seu objectiu és ajudar les persones més necessitades i cridar l’atenció sobre aquest col·lectiu, que representa el 20% de la població que viu a Catalunya.
Hi participen supermercats i mercats de Sant Feliu de Guíxols per recaptar cereals, llegums, pasta, llet en pols, farina o galetes.
Aquest any, com a novetat, també es poden fer donacions online.


XERRADA SOBRE EL CÀNCER A LA BIBLIOTECA

Serà aquest divendres 30 de novembre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
Portarà el nom de Què vull saber del càncer? i anirà a càrrec del Dr. Joan Brunet, cap d’Oncologia Mèdica de l’Institut Català d’Oncologia.
Aquesta activitat s’inclou dins el marc de la Marató TV3.


MATRÍCULA OBERTA A L’ESCOLA D’ADULTS

S’hi impartiran classes de català nivell 2 i 3 i d’anglès nivell 2. També GES1 —Graduat Escolar— i proves d’accés +25 i CFGS.
Per a més infomació i inscripcions us podeu dirigir al segon pis del Centre Cívic Vilartagues, a la Plaça Salvador Espriu, els dijous de 16 a 20 hores o trucar al 972.82.10.22.


69 APLEC DEL MONTCLAR

Tindrà lloc el proper 16 de desembre i la sortida està prevista a les 8.30 des de l’urbanització Casanova per a l’excursionisme obert i des de les 9.30, al pàrquing del Gaziel, per l’excursionisme familiar.
Durant l’activitat es farà el canvi de la senyera i un pesebre de fang.
Cal portar esmorzar -es farà un foc-, aigua, calçat adequat i capelina.
Per inscripcions 658.837.199 o a obertmontclar@gmail.com


NOTA DEL SÍNDIC EN EL DIA MUNDIAL DE LLUITA CONTRA LA SIDA

El Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius, ha publicat un escrit coincidint amb el Dia Mundial Contra la SIDA que es commemora aquest 1 de desembre.
La nota explica que “el dia 1 de desembre de 1981 es va diagnosticar el primer cas de l’epidèmia de SIDA causada per l’extensió de la infecció del VIH, per això l’Organització Mundial de la Salut va declarar l’any 1988 aquest dia com el Dia Mundial contra la SIDA, amb la finalitat de difondre les característiques d’aquesta problemàtica i fomentar l’aplicació de mesures que evitin el seu contagi que afecta actualment a més de 42 milions de persones en el món”.

Podeu consultar l’escrit complet, aquí.


Teniu més informació sobre Sant Feliu de Guíxols, aquí.