I després

3 NOTÍCIES + 3 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DISSABTE, MERCAT ECOLÒGIC AL PUIG
Aquest dissabte, 3 de gener, nova cita amb el Mercat Ecològic i Artesanal del Puig, des de les 9:00 h. fins les 14:00 h. a la Plaça del Puig. “A més de trobar fantàstics productes ecològics i artesanals, els més petits podran descobrir jocs tradicionals del món fets amb productes naturals (taller “Jocs del Món”,durant tot el mercat) i els més grans conèixer de més a prop els beneficis de la depuració i fer un tastet depuratiu, perfecte després dels àpats d’aquestes festes, la xerrada: “Parlem sobre la depuració” i tastet depuratiu, a les 12:30h a l’edifici dels Safaretjos.
Per tal de trobar millor el mercat, uns pastorets molt animats i divertits (acompanyats de la seva ovella!!) ens hi portaran des de la Rambla Vidal! (Espectacle itinerant amb la Cia. +Tumacat, inici del recorregut Rambla Vidal a les 11:30h). Tot per passar un primer dissabte d’any divertit i, com no, ecològic al barri del Puig”.

PUIG

 

FESTA INFANTIL A VILARTAGUES
També aquest dissabte, 3 de gener a les 6 de la tarda, a la Plaça Salvador Espriu, l’Associació de Veïns de Vilartagues, amb el suport de l’Ajuntament, organitza una festa infantil en la qual es comptarà amb l’arribada del Patge Reial. Hi haurà castells inflables, música i ball, maquillatge de Nadal, xocolatada i els guardians de l’Estrella d’Orient portaran molta màgia i sorpreses. L’animació anirà a càrrec d’Esquitx Lleure.

ESQUITX

 

ALCALDE, REGIDORS I EL SEGREST DEL NEN JESÚS
Nova entrega de la pel·lícula nadalenca que se sol estrenar la diada dels Sants Innocents en la qual l’alcalde, regidors i algun/a tècnic/a de l’Ajuntament de Sant Feliu estan implicats en la trama del robatori del nen Jesús del pessebre de la Porta Ferrada.
Aquest vídeo és la continuació d’un d’anterior enregistrat fa dos anys del qual també us facilitem l’adreça per a la seva reproducció:
(2012). “To Betlem I want to come” https://www.youtube.com/watch?v=4LyDv5t-oqk
(2014). “Anunciació accidentada; Satan Returns” http://youtu.be/igwCPccH6sU

PESSEBRE

El més llegit

I després