I després

GOSPEL DE PRIMER NIVELL A LAS VEGAS

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, 2 de gener de 2015, a les 22:30 hores, a la Sala de Festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, la formació The Gospel Viu Choir oferirà un concert anomenat Non Stop Gospel. Un espectacle transformador, amb una impactant posada en escena a càrrec d’una nova generació de gospel interpretat per una de les formacions més destacades del gènere al nostre país i sota la direcció del seu fundador, Moisés Sala.
El resultat d’aquest espectacle ha quedar reflectit en el CD de la formació titulat Smile, precisament basat en les cançons d’aquest show que The Gospel Viu Choir ha vingut realitzant en els seus diversos concerts emmarcats en la seva darrera gira, precedits dels treballs: Marchin to Freedom (2004), The Gospel Xperience in Symphony (2008) i Poema als voluntaris/Spirituals (2012).
El quart treball en la trajectòria d’aquesta formació catalana, el primer enregistrat íntegrament en un estudi, aprofundeix en el gospel més contemporani, amb més intensitat rítmica, harmonies més contundents i elements de funky a través dels onze talls que el formen. El tema que bateja l’àlbum és una composició del nord-americà Kirk Franklin, un dels grans renovadors del gospel.
Amb Smile The Gospel Viu Choir dóna un pas més en la seva trajectòria, en aquest cas més trencador en relació amb els realitzats anteriorment per a aquesta formació que ja té una trajectòria de deu anys i que està composta per gairebé una norantena de membres.
En alguna ocasió els hem pogut admirar en el Festival de la Porta Ferrada i prometen el gospel més funky i energètic, per començar l’any amb molta força. Una veritable festa de les sensacions.
Entrada anticipada: 12 euros. A taquilla: 18 euros. Les podeu reservar a: http://www.ticketmaster.es

El més llegit

I després