I després

ACTIVITATS NADALENQUES DELS COMERCIANTS

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols ha fet pública una nota en la qual ens acosta una crònica del munt d’activitats que programen per aquestes festes en la zona comercial, com ara la que es va realitzar “el passat cap de setmana del 20 i 21 de desembre el caga tió, dos conta- contes, la cantada de la coral Cypcella i una escudellada popular a càrrec de l’Hotel Can Segura.
Van participar al caga tió uns 700 nens i nenes que van tenir el seu regal després de cagar el tió al dissabte al matí a la Rambla Generalitat i a la tarda a la Rambla Vidal.
Una vintena de nens i nenes van gaudir també, dels conta – contes, al dia 20 al matí a càrrec de Kids & Us a la Rambla Generalitat i a la tarda al carrer Major i una cinquantena de persones van participar a l’escudellada popular de diumenge a la Rambla Vidal i a la cantada de corals, que es va passejar cantant des de la Rambla Generalitat fins els carrers del centre de la nostra població.
Us recordem que ben aviat tindrà lloc al sorteig d’omple l’olla de galets on es sortejarà la panera de l’associació amb productes dels comerços de Sant Feliu de Guíxols.
L’Associació i l’Ajuntament vol agrair la vostra participació a les activitats de Nadal i aprofita per desitjar-vos Bon any nou!

El més llegit

I després