I després

3 NOTÍCIES, 3 IMATGES DE LA VALL D’ARO

Compartiu aquesta història

NOVA CAMPANYA GASTRONÒMICA
Nova campanya gastronòmica de primavera a Platja d’Aro La Cullera i el Bacallà (pdf), fins al 13 de maig de 2018, a tretze restaurants amb menús de 22 a 25 euros amb un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera (també inclouen pa, aigua, copa de vi o cervesa). Una iniciativa d’Aroimpulsa-àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.

Els establiments participants i les propostes que presenten són: Aradi (bacallà confitat amb múrgoles a la crema), Bon Dia (bacallà amb pèsols i ou dur), Can Cargol (bacallà confitat a l’all suau, mel i sobrassada), Casa Viart (bacallà confitat, pil-pil d’alls escalivats i cigronets), Dgust (bacallà amb ceba dolça, permentier amb oli de tòfona) i El Dorado Tapa (morro de bacallà a la graella amb salsa de pebrots del piquillo).
Més informació a ciutada.platjadaro.com

 

CASALS D’ESTIU, ESPORTIU, JOVESTIU I TECNOLÒGIC
Les regidories d’Esports, Infància i Joventut; i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereixen quatre propostes d’activitats d’estiu d’educació en el lleure per a infants i joves de 3 a 16 anys (pdf). Les activitats es concentren de dilluns a divendres, del 2 de juliol al 31 d’agost (i el Casal d’Estiu del 25 de juny al 7 de setembre). Els participants gaudiran de l’acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip de monitores i monitors.

Les inscripcions per als quatre casals per a empadronats al municipi són del 9 al 20 d’abril, en línia o bé presencialment de dilluns a divendres (10-13 h): Casa Lila de Platja d’Aro (Casal d’estiu), Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Esportiu i Jovestiu) i a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Tecnològic). I si hi ha disponibilitat, per a no empadronats del 25 al 30 d’abril (Esportiu i Tecnològic) i el 30 i 31 de maig (Casal d’Estiu i Jovestiu). Les places són limitades i es mantenen els mateixos preus que l’any anterior. Simultàniament es poden sol·licitar les beques municipals per al Casal d’Estiu i el Jovestiu adreçades a les famílies empadronades i amb residència efectiva al municipi.
Més informació a ciutada.platjadaro.com

 

INICIEN L’ENDERROC DE L’ANTIGA ESCOLA VALL-D’ARO PER CONSTRUÏR-HI EL NOU CENTRE CÍVIC
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va iniciar ahir l’enderroc de l’antiga escola Vall d’Aro per construir-hi el nou espai sociocultural del municipi. Situada a la plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro, està previst que els treballs d’enderroc, d’adequació del terreny i d’inici de fonamentació acabin abans de l’estiu, quan s’hauran d’aturar en compliment d’una ordenança municipal. Després d’aquest període estival, es reprendria l’actuació destinada a aixecar el nou centre cívic fins a l’estiu del 2019, quan s’hauran de tornar a parar. El nou equipament consistirà en un edifici que tindrà 1.200 metres quadrats de superfície i dues plantes. De titularitat municipal, inclourà: un punt de lectura de la Biblioteca Mercè Rodoreda, un hotel d’entitats i casal per a la gent gran, diversos espais polivalents i un auditori per fer-hi activitats culturals i desenvolupar-hi espectacles de format petit i mitjà.

Aquests treballs, que es preveu que durin uns dos anys, es van adjudicar el passat mes de març a l’empresa Rubau Tarrés SAU per un import d’1.995.701,40 euros (amb IVA). El preu de la licitació era de 2.591.820 euros (amb el 21% de l’IVA). Un total de 12 empreses van optar a rebre l’execució de l’obra, que es va endur Rubau Tarrés perquè va presentar l’oferta econòmica més avantatjosa. De fet, l’import de l’obra va ser determinant ja que entre les vuit primeres classificades totes van tenir la mateixa puntuació pel que fa als dies d’execució i per l’ampliació del termini de garantia. Més informació a DDG

El més llegit

I després