I després

3 JUGADORS DEL GUÍXOLS AL PALAMÓS

Compartiu aquesta història

El Palamós Club de Futbol va presentar, la setmana passada, tres nous jugadors per a la plantilla de la temporada 2014-2015. Es tracta de tres futbolistes procedents del Guíxols, segons informa Ràdio Palamós.
Són el porter Dani Castilla, el lateral Moha i el davanter Marc Medina. Amb aquestes incorporacions el club ja té la fitxa de deu jugadors i va perfilant l’esquelet del grup.
Pel que fa als que acaben d’arribar, Dani Castilla és un porter de 26 anys que ve del Guíxols de la Primera Catalana i que, entre 2010 i 2012, també va estar al Llagostera.
En aquesta aventura al Palamós l’acompanyarà Moha, un lateral que també ha disputat aquesta darrera campanya amb la samarreta del Guíxols. Abans havia jugat a La Jonquera i Palafrugell.
El tercer fitxatge que arriba des de Sant Feliu és Marc Medina, un davanter format al futbol de base palamosí i que aquesta temporada ha marcat 11 gols amb els ganxons.
Amb aquestes incorporacions el Palamós disposa ara mateix de deu futbolistes, després dels fitxatges ja presentats de Del Moral i Àxel, i de les renovacions de Bayona, Guilana, Àlex Fernández, Venzal i Dani Fernández. El director esportiu del club, Joan Mármol, explica que el procés de confecció de la nova plantilla avança a bon ritme.
El Palamós treballa, d’altra banda, en la renovació d’altres jugadors de la primera plantilla. En aquest sentit, podria anunciar aviat l’acord per a la continuïtat d’Edu Subirana i de Sergi Arimany.

El més llegit

I després