Els Mossos han detingut tres homes, veïns de Sant Feliu i Platja d’Aro, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força segons Radio Capital. El primer dels fets va succeir la matinada d’aquest diumenge quan els Mossos van rebre l’avís que s’estaria produint un robatori dins una botiga de la Rambla Antoni Vidal de Sant Feliu de Guíxols. Els policies van fer una recerca per la zona i al carrer Sant Llorenç van detenir un home que donava forts cops a un calaix de canvi per intentar obrir-lo.

A més, la matinada d’aquest dilluns els mossos van anar a comprovar l’avís per un possible robatori en un domicili de l’avinguda Madrid de Platja d’Aro. Quan els agents van arribar al lloc van trobar la porta de l’habitatge oberta i trencada. Van entrar i van localitzar dos homes, un al menjador i l’altre al dormitori, que regiraven calaixos. Van quedar detinguts per la temptativa de robatori.

Els detinguts, algun d’ells amb antecedents, han passat aquest dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.