I després

250 PERSONES ASSISTIREN A LA PLAÇA

Compartiu aquesta història

Per segon any consecutiu, la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols es va convertir en el punt neuràlgic de trobada per acomiadar un any i donar la benvinguda al nou.
Fou l’ocasió de poder anar més enllà del brindis familiar o de colla, es va tenir l’oportunitat de brindar amb els conciutadans, això si, plantant cara al fred que, amb una mica de cava i de ball a càrrec de La Chapó Orquestra, era més fàcil de suportar.
Un pregó a càrrec de Josep Andújar repassant la vida ganxona, la crisi, la política i el caràcter local, el ball, les campanades i el petit castell de focs artificials de del terrat de l’Ajuntament, a més de la presència de l’orquestra en directe, varen complementar una important afluència de ciutadans que, segurament, any darrera any anirà augmentant fins a convertir-lo (aquesta és la intenció) en un acte multitudinari. En aquesta ocasió hi varen assistir unes 250 persones.
Enguany, la reparació del rellotge també ha estat un motiu de celebració després que l’any passat s’haguessin de fer les campanades de forma manual però l’anècdota fou que no es va reconectar el so (que està silenciat des de la mitjanit fins les 8 del matí) i es va haver de fer el recompte de les campanades de viva veu pel pregoner.
També per segon any, es produí a darrera hora l’arribada de persones des de tots els carrers que conflueixen a la plaça amb el cava i les copes a la mà i la satisfacció de veure com tothom es felicitava amb tothom amb el desig que el 2014 sigui un any molt millor que el 2013 que ja forma part del passat.

El més llegit

I després