I després

NOUS CONTRACTES A L’AJUNTAMENT

Compartiu aquesta història

Dilluns es va fer la presentació dels 13 treballadors/es contractats/des a través dels programes mixt treball i formació, col·laboració social i programa de treballs per a la comunitat que s’han gestionat des de l’Àrea de promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) depenent de la Generalitat.
A aquestes contractacions cal afegir les 90 persones que s’han inserit al mercat laboral a través de les tasques d’intermediació que s’han dut a terme des del Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament al llarg de l’any 2013.
Cal recordar que a través d’aquesta àrea, l’Ajuntament de Sant Feliu compta amb una borsa de treball per a la qual cal estar empadronat al municipi i apuntar-s’hi tot adreçant-se a les oficines de Guíxols Desenvolupament, a la planta superior de l’estació d’autobusos, al carrer Enamorats.
Al cap de l’any, de d’aquesta oficina del SOC a Sant Feliu es convoca a les persones que volen fer diversos cursos de reciclatge, formació i actualització així com a emprenedors i empresaris per tal que es puguin posar al dia tant en les estratègies comercials com en l’adaptació a les noves tecnologies.
El telèfon d’informació és el 972 32 70 33

El més llegit

I després