NOUS CONTRACTES A L’AJUNTAMENT

Dilluns es va fer la presentació dels 13 treballadors/es contractats/des a través dels programes mixt treball i formació, col·laboració social i programa de treballs per a la comunitat que s’han gestionat des de l’Àrea de promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) depenent de la Generalitat.
A aquestes contractacions cal afegir les 90 persones que s’han inserit al mercat laboral a través de les tasques d’intermediació que s’han dut a terme des del Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament al llarg de l’any 2013.
Cal recordar que a través d’aquesta àrea, l’Ajuntament de Sant Feliu compta amb una borsa de treball per a la qual cal estar empadronat al municipi i apuntar-s’hi tot adreçant-se a les oficines de Guíxols Desenvolupament, a la planta superior de l’estació d’autobusos, al carrer Enamorats.
Al cap de l’any, de d’aquesta oficina del SOC a Sant Feliu es convoca a les persones que volen fer diversos cursos de reciclatge, formació i actualització així com a emprenedors i empresaris per tal que es puguin posar al dia tant en les estratègies comercials com en l’adaptació a les noves tecnologies.
El telèfon d’informació és el 972 32 70 33

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació