I després

20.000 VISITANTS A L’EXPOSICIÓ DE L’ESPAI CARMEN THYSSEN AL MONESTIR DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Amb la cloenda, aquest passat diumenge, de l’exposició Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff, Col·lecció Carmen Thyssen, i de L’Atelier-Pepa Poch, el monestir de la ciutat tanca la temporada artística d’aquest estiu.

La mostra de la Col.lecció Carmen Thyssen s’ha pogut visitar des del 10 de juny fins el 14 d’octubre i ha registrat al voltant de 20.000 visitants.
Aquesta bona rebuda per part del públic s’ha fet extensiva a L’Atelier-Pepa Poch, situat a l’Espai Viu, a la quarta planta del monestir.
L’èxit de les exhibicions temporals fa que aquesta fórmula tingui continuïtat en el futur Museu Thyssen de la ciutat.

Per primera vegada l’Espai Carmen Thyssen ha presentat una exposició fora de la temporada habitual i això ha permès, també per primer cop, engegar l’activitat docent abans d’acabar el curs lectiu. Per aquest fet uns 2.000 estudiants han visitat les exposicions acompanyats dels seus mestres.
Aquest aspecte docent s’ha consolidat per la col·laboració amb la Universitat de Girona amb la vista a la formació de professorat que s’ha fet a inicis de setembre.

En aquesta setena temporada cal destacar l’augment d’activitats com les visites guiades des del juny i el cicle setmanal de música a l’Espai Carmen Thyssen durant els mesos de juliol i setembre a càrrec d’alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu.

L’exposició ha estat visitada per col·lectius que funcionen com a prescriptors del futur Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols com la UdG, directors de Museus, UOC, Gestió Cultural i altres centres amb un interès directe amb la cultura i el turisme com les escoles professionals o de gestió.

També han estat un èxit de participació activitats com ara les visites guiades nocturnes amb degustació, que han hagut d’ampliar les seves dates.

 

 

El més llegit

I després