I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE SCD’A

Compartiu aquesta història

VISITA TEATRALITZADA A ROMANYÀ DE LA SELVA
Encara podeu gaudir d’una visita teatralitzada a Romanyà de la Selva. Diumenge, 25 de setembre, a les 11 del matí. Una donzella i un pidolaire es troben per atzar a la plaça del poble. Ella, seguint els consells de la seva fetillera, cerca per marit un cavaller; ell només intenta sobreviure…
Aquest és el punt de partida que ens permetrà descobrir els secrets de Romanyà de la Selva a l’època medieval. Repassarem l’església, dedicada a Sant Martí. També ens apropem a la vida de Sant Martí de Tours, el sant que “ho petava” a l’època i la vida de criats i de senyors: Què menjaven, on vivien, com es vestien, les relacions de vassallatge i mil detalls més de la vida medieval. Què els passarà als personatges mentre ens passegem per Romanyà? Quin futur els espera?
Activitat gratuïta per a totes les edats. Més informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al telèfon 972 83 52 93.

visita-teatralitzada2

 

ROMANTIC TRIO A L’ESPAI RIDAURA
Divendres, 30 de setembre, a les 9 del vespre, tindreu ocasió de gaudir del Romantic Trio a l’Espai Ridaura. El Romantic Trio està format per Gennady Dzybenko al piano, Pierfrancesco Fiordaliso al violí i François Ragot al violoncel. El programa es divideix en una primera part de dos grans trios clàssics:
– De Beethoven el trio op. nº 11 en si bemoll major
– De Ratxmaninov, el trio elegíaca en sol menor
La segona art està destinada a homenatjar els clàssics catalans: Isaac Albeniz, Ricard Lamote de Grignon, Eduard Toldrà i Carlota Garriga.
Les entrades són a la venda a l’Oficina de Turisme, tel. 972.83.52.93.

romantic_trio2

 

El més llegit

I després