I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

REURBANITZACIÓ DEL SEGON TRAM DEL CARRER SANT MARTIRIÀ
El mes d’octubre està previst que s’iniciïn les obres de reurbanització del segon tram del carrer Sant Martirià (entre Garrofers i carretera de Girona), que restava pendent per la renúncia de l’empresa que realitzar les obres en l’altre tran (entre Garrofers i Sant Domènec).
Segons publica el diari El Punt Avui, que a més dels treball previstos en aquest vial, comptarà a més amb una ampliació de la conducció del clavagueram que suposava un problema en un bon tram de l’àmbit de la carretera de Girona. El cost de l’obra puja a 122.000 euros IVA inclòs. Per més informació consulteu l’article

500-martiria

 

MOSSOS D’ESQUADRA CONVOQUEN CONCURS DE DIBUIX ESCOLAR
Els Mossos d’Esquadra celebren el 20è aniversari de la implantació a Comissaria a Sant Feliu de Guíxols, i entre les activitats que porten a terme (de les quals ja informarem), hi ha la convocatòria d’un concurs de dibuix entre les escoles de primària, dels municipis del partit judicial (Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell Platja d’Aro i S’agaró, Calonge i Sant Antoni).
De tots els alumnes participants, fins el 30 de setembre amb la temàtica “Serveis d’emergència”, l’escola triarà els dos millors que es premiaran amb entrades per accedir al Museu del Barça els primers, i als segons se’ls lliurarà un lot de llaminadures Haribo.
Els premis es lliuraran en els centre escolars i els treballs s’exposaran en una festa que se celebrarà l’1 d’octubre en el Guíxols Arena.

600-mossos

 

PETITS GUIES A L’ESPAI CARMEN THYSSEN DE SFG
Amb l’inici del curs, l’Espai Carmen Thyssen ha anunciat que prepara per a les escoles diferents activitats per aprendre la història dels Estats Units fora de l’aula. L’objectiu és “estimular l’alumne en l’aprenentatge mitjançant mapes, pintures, escultures, objectes antropològics i un munt d’anècdotes molt desconegudes”.
Es pretén que els nens engresquin els seus pares i germans per tornar-hi i que comparteixin amb les seves famílies els coneixements fent de guies de l’exposició. Els “petits guies” tenen l’entrada gratuïta en la segona visita i descomptes per els seus familiars.

500-thyssen

 

TALLER I ACTUACIÓ DELS MINYONS DE SANTA CRISTINA A SANT FELIU
Aquest diumenge, 25 de setembre, a les 12 del migdia als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, s’hi celebrarà una actuació castellera tradicional a càrrec dels Minyons de Santa Cristina.
Prèviament està previst impartir un taller de castells adreçat al públic assistent a càrrec de la colla.

500-minyons

 

EL CLUB AQUÀTIC XALOC OBRE LES INSCRIPCIONS DE LA TEMPORADA
El Club Aquàtic Xaloc ha informat que les inscripcions per a la temporada 2016-2017 resten obertes.
Es poden realitzar a través de la pàgina web: www.www.clubaquaticxaloc.com i s’ofereix informació a les persones interessades sobre els grups d’entrenament, horaris, seccions (Escola- Monoaleta – Triatló – Adults), etc. els dimarts i dijous de 10 a 12h. i de 17 a 19 h. a la Piscina Municipal La Corxera.

500-xaloc_

 

PROJECTEN SUPRIMIR LA SECCIÓ DE TRÀNSIT DEL MOSSOS DE SFG
En les darreres hores ha transcendit que el conseller d’Interior, Jordi Jané, ha declarat que s’han plantejat la reorganització del mapa de la policia de trànsit que, entre altres comissaries del país, suposaria la supressió de la secció de trànsit de la de Sant Feliu de Guíxols.
Mentre el conseller ho justifica com una decisió operativa del cos presa amb criteris d’eficiència, els sindicats ho consideren com una retallada i de la pèrdua de capacitat de reacció ja que, per atendre les incidències, les patrulles hauran de fer llargs desplaçaments.

500-mossos

 

DOCUMENTAL SOBRE ELS REFUGIATS A LA BIBLIOTECA
Aquest divendres, 23 de setembre a les 19:00 h., a la Biblioteca s’ha projectat el documental “De la guerra al exilio destino Europa, de Carles Batista Riera (que ha fet la presentació), Omar Sánchez Moreno i Adrià Biosca Matamala, abans del qual han intervingut Gerard Somrius, que ha explicat la seva experiència a Grècia i que també ha comptat amb la intervenció de la regidora de Serveis Socials, Laura Serrano. L’activitat ha estat organitzada per l’Associació Ganxona Refugiada.

500-agr

 

FESTA HOLI AL GUÍXOLS ARENA
Després del ruixat del passat dissabte que va obligar a suspendre la festa d’inauguració del nou Guíxols Arena, que tenia previstes actuacions de Ask de Dust, Quercus, Orquestra Plateria o els castellers entre altres, el diumenge sí que el temps va acompanyar i es va poder celebrar la festa Holi a la qual, segons fons municipals hi varen assistir mig miler de persones. Aquest tipus d’esdeveniments prové de l’Índia i destaca pels colors dels sobres que contenen ingredients naturals, a base de farina d’arròs i colorant alimentari, que originalment s’utilitza en el festival de primavera d’aquell país i que ha recalat en els països occidentals.

500-festaholi

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 23 de setembre, 21:00 h. : WALTRAPA & the CASHMAKERS (Girona, rock&roll)
– Dissabte 24 de setembre, 21:00 h. : SUNDAY SOFA PICKERS (Bcn, bluegrass)

500-irla

 

ESTRENA DE CATEGORIA AMB VICTÒRIA A DOMICILI DEL CBSF
El CB Sant Feliu Senior va estrenar categoria amb victòria a domicili (AE Minguella Badalona 67 – CB Sant Feliu 81), malgrat que en el primer quart perdessin (27-19) per falta de concentració en defensa, situació que es va corregir i es va arribar a la mitja part amb un resultat favorable (37-45).
Bon tercer quart 12-22, que deixava el partit encarrilat amb 18 punts d’avantatge que després de relaxar-se va quedar en una diferència de 14 (67-81). Cal destacar els 19 rebots de Francisco.
Aquest diumenge, a les 12 del migdia, s’enfrontaran al C.B. Canet al pavelló de La Corxera.

500-cbsf

 

El més llegit

I després