I després

2.300 NENS I NENES VAREN ASSISTIR AL GANXOPARC

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha informat a través del servei de premsa que el Parc Infantil de Nadal de Sant Feliu de Guíxols (Ganxoparc) ha tingut enguany vora 2.300 infants, del 27 de desembre al 3 de gener, els dies en què ha estat operatiu. Cal tenir en compte que a aquesta xifra se li ha d’afegir un nombre important, no quantificat, d’acompanyants (normalment pares, mares o altres familiars). Les dades de Ganxoparc es quantifiquen amb les entrades venudes als infants, i als abonaments. Els acompanyants no paguen entrada ni es registren.
La xifra de vora 2300 nenes i nenes del 2015-2016 és lleugerament superior a la de l’any anterior. Gairebé cada any la xifra se situa sobre l’òrbita de més de 2.000 nens i nenes que passen pel parc, amb poques fluctuacions.
Enguany el Ganxoparc ha estat operatiu els dies 27, 28 29, 30, 31 de desembre, 2 i 3 de gener, en horari de matí i tarda (tret del dia 31, només al matí). Els infants han pogut gaudir de ludoteca, inflables, manualitats, maquillatge, esports, llits elàstics, videojocs, BMX, escalèxtric, rocòdroms, la cloenda del curs de màgia amb l’il.lusionista Xevi, i altres actuacions pensades per a la mainada.

El més llegit

I després