I després

“AGNÈS DE DÉU” AL TEATRE-AUDITORI MUNICIPAL

Compartiu aquesta història

El proper diumenge 24 de gener, a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, nova representació del XIè Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.
El Grup Enric Borràs, del Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat, posarà en escena l’obra: “Agnès de Déu”, original de John Pielmeier, traduïda per Francesc Feliu i dirigida per Josep Lluís Argemí i Marc Rius. Preu: 8 euros.
“Un nadó apareix mort en un convent. Un tribunal hi envia una prestigiosa psiquiatra perquè investigui quin és l’origen d’aquell nadó i la seva mort. La investigació la porta fins a Agnès, una novícia que, pel que sembla, va quedar embarassada i va matar el nen quan va néixer a causa del xoc emocional que la va tornar boja des de llavors. Però la psiquiatra no entén quin és l’origen de l’embaràs, qui la va deixar embarassada? La mare superiora tractarà d’impedir que la psiquiatra esbrini quina és la realitat que envolta Agnès i el seu misteriós embaràs, però hi ha alguna cosa oculta amb què la psiquiatra no comptava, una cosa que no arriba a comprendre, un secret amagat més enllà de la lògica…”

El més llegit

I després