I després

“1971-2011, 40 anys de lluita” amb Miquel Sellarès a la presentació de l’ANC de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres, a les 9 del vespre es portarà a terme, a la Casa Irla del carrer de l’Algavira, 65 Sant Feliu de Guíxols, l’acte de presentació de l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Feliu de Guíxols que tindrà lloc el proper dimecres, 24 d’agost de 2.011 a les 21 hores a la Casa Irla, c/ Algavira, 65-69.

L’acte es presenta amb l’enunciat 1971–2011, 40 anys de lluita i comptarà amb una xerrada sobre la fundació de l’Assemblea de Catalunya, l’any 1971, i la seva evolució fins a l’aparició de l’Assemblea Nacional Catalana a càrrec de Miquel Sellarès i Perell.

Miquel Sallarès, que fa anys que té residencia temporal a Sant Feliu de Guíxols, és llicenciat en Filosofia i Lletres. Vinculat a sectors nacionalistes, participà en la fundació del SDEUB i organitzà el Servei d’Informació Català. A més, fou secretari del Grup d’Acció al Servei de Catalunya i editor de la revista clandestina Avui. També va ser un fundador destacat de l’Assemblea de Catalunya i de Convergència Democràtica de Catalunya i participà en la fundació de Nacionalistes d’Esquerra.

Entre altres coses ha estat promotor i president de la Fundació Centre de Documentació Política, secretari general del Club Ramon Muntaner i director general de seguretat ciutadana de la Generalitat de Catalunya, entre els anys 1983-84. A més a més, és director de la revista Debat Nacionalista, membre de la junta d’òmnium Cultural , director i fundador del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya i secretari de comunicació de la Generalitat de Catalunya, entre els anys 2003-04.

 

El més llegit

I després