I després

150 col·leccionistes participaran a la trobada de plaques de cava del juny

La placa oficial d'aquesta edició estarà dedicada a la gent gran de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El diumenge 18 de juny se celebrarà a La Rambla la 22a edició de la Trobada de Plaques de Cava, que s’ubicarà al sector de la cantonada amb el carrer Major des de les 9 del matí fins les 2 de la tarda. Un dels vicepresidents de l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme, Albert Duran, ens explica en què consisteix aquesta tradicional activitat que reunirà vora 150 col·leccionistes que buscaran intercanviar plaques per ampliar les seves col·leccions.

Aquest any, i com en cada edició, es posarà a disposició dels col·leccionistes i visitants un ampolla de cava que anirà acompanyada de tres plaques commemoratives. D’aquestes, la placa oficial de la jornada és una que es dedicarà a la gent gran de Sant Feliu

Les altres dues plaques commemoratives d’aquesta 22a edició seran una de representativa de Destil·leries Bonet, que col·labora habitualment amb l’entitat, i una dedicada al tap de suro, en reconeixement a la indústria surera de Sant Feliu i que cada any s’edita amb un color diferent.

Des de l’associació també es busca apropar aquest món als més joves. Per fer-ho, situaran a l’espai unes caixes amb plaques de cava que es regalaran a les nenes i nens que s’apropin a la trobada perquè s’iniciïn al món del col·leccionisme.

El més llegit

I després