I després

Reconeixen L’Escola l’Estació als Premis Sambori per potenciar la integració a través de la música

Han presentat un vídeo on interpreten nadales en els diversos idiomes de l'alumnat del centre

Compartiu aquesta història

L’Escola l’Estació de Sant Feliu ha rebut una menció del jurat dels Premis Sambori impulsats per Òmnium i que tenen com a objectiu potenciar la integració i transformació social a través de la cultura.

La directora del centre, Isabel Ventura, ens explica que la idea dels guardons és que els centres presentin propostes que fomentin la sensació de pertinença a la comunitat on es viu a través de la cultura.

En anteriors edicions, per participar als premis s’havia de fer una redacció, però des del passat any, cal presentar un vídeo d’una durada màxima de 15 minuts en el qual es tracti alguna temàtica que s’hagi treballat a l’escola.

La proposta que ha presentat l’Estació ha estat un vídeo centrat en la música i en el qual els alumnes interpreten nadales en els diversos idiomes dels alumnes que assisteixen a l’escola. El nom del vídeo és ‘Una escola, moltes llengües’.

La directora del centre destaca que amb aquest projecte, els alumnes també han après la importància d’ensenyar l’idioma local als alumnes originaris d’altres països, descobrint amb la interpretació d’aquests cançons com pot arribar a costar aprendre una nova llengua.

Podeu veure el vídeo al web de L’Escola l’Estació, clicant aquí. En total es varen presentar als premis 273 vídeos de diversos centres educatius dels quals se’n varen triar 10, entre ells el del centre ganxó.

El més llegit

I després