I després

14è Festival Internacional de Música de S’Agaró

Compartiu aquesta història

Segons informa el web gironanoticies.com, el proper dissabte 23 de juliol a les 20 h, amb un concert d’homenatge a Liszt en motiu dels 200 anys del seu naixement, a càrrec del pianista Bertrand Giraud, s’iniciarà la 14a edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró que té com a escenari l’Església de S’Agaró. Organitzat per l’Associació Musical Pau Casal amb el patrocini de l’ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el festival presenta enguany una proposta de sis concerts d’alt nivell internacional. Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i a les propostes en la programació, el Festival s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música clàssica de les comarques de Girona i d’arreu de Catalunya, i ha aconseguit donar continuïtat a l’històric i més antic Festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

Les actuacions són sempre en dissabte o diumenge a les 20 h, exceptuant el concert del 14 d’agost que serà a les 22 h, entre el 23 de juliol i el 10 de setembre. La venda anticipada de localitats a un preu únic de 15 euros es realitza a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, i una hora abans de cada concert es pot adquirir a un preu únic de 18 euros. També es poden adquirir abonaments per tres concerts a escollir a 40 euros, o bé per tots els concerts a 70 euros. Igualment hi ha la possibilitat d’aconseguir ofertes 2×1 mitjançant el Club del Subscriptor del Punt i els socis del Club TR3SC poden comprar a taquilla l’entrada a preu d’anticipada, a més a més els subscriptors del Setmanari de l’Empordà poden obtenir invitacions. El Festival compta amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, i de diversos mitjans de comunicació i empreses privades.

Així doncs, el Festival d’enguany presenta el següent programa de concerts: dissabte 23 de juliol 20 h Homenatge a Liszt–200 Aniversari amb Bertrand Giraud, piano (obres de Liszt, Prokofiev i Rachmaninoff). Dissabte 30 de juliol 20 h Virtuosisme a quatre mans amb Marco Schiavo i Sergio Marchegiani, piano (obres de Schubert, Brahms i Rossini). Diumenge 7 d’agost 20 h Recital de violí i piano amb Pierre Hommage, violí i Florian Caroubi, piano (obres de Bach, Chopin, Massenet i Fauré). Diumenge 14 d’agost 22 h Grans èxits de la música clàssica al cinema amb l’Orquestra de Cambra Rubinstein, i Hortst Sohm, director (obres de Haëndel, Mozart, Albinoni, Morricone entre d’altres). Dissabte 20 d’agost 20 h El piano romàntic amb Larisa Tedtoeva, piano (obres de Chopin, Schuman, Brahms i Liszt). Dissabte 10 de setembre 20 h Les millors bandes sonores amb Quartet Movie, A. Magnasco, piano, A. Cardinale, violí, F. Gardella, clarinet, G. Campi, acordió (obres de N. Rota, E. Morricone, A. Piazzola, S.Joplin, G. Gershwin, Gardel entre d’altres).

El més llegit

I després