I després

L’aparcament del damunt de la rambla Joan Bordàs desapareixerà en uns dies

Compartiu aquesta història

Segons fonts municipals, l’aparcament de dotze places que fa unes setmanes va aparèixer pintat al damunt de la rambla Joan Bordàs de Sant Feliu, té els dies comptats i l’empresa CESPA procedirà a imprimir una capa de pintura del color dels panots per tal que no s’hi continuïn aparcant vehicles.

La iniciativa venia donada per la demanda de un nou local de restauració que s’ha obert a la zona atès que varen sol·licitar alguna solució per tal que es pogués aparcar a la zona ja que, segons declaren, en una banda hi ha poques places i a l’altre costat pràcticament tot són sortides de garatges particulars.

Les queixes dels veïns d’aquell àmbit es varen fer paleses ben aviat tant a nivell personal com a través de les xarxes socials i el regidor de vialitat, Joaquim Clarà, va parlar amb alguns dels propietaris de les cases de la rambla als quals va justificar el perquè d’aquesta decisió.

Quan des de l’Ajuntament es va anar a plantejar la situació també es va comprovar que la majoria de sortides dels garatges particulars no disposaven de plaques de gual però asseguren que, tot i que es podien haver pintat les places davant d’aquests garatges, segurament els guals s’haguessin donat d’alta a continuació i tot plegat representaria una feina i una despesa per l’Ajuntament. A més podria donar la sensació que es pressionava als veïns per una qüestió recaptatòria que comenten que no venia al cas.

Finalment, davant d’aquestes queixes i la pressió exercida, s’ha decidit avançar el final d’aquest període de proves i reversible i tornar a la situació anterior que es farà efectiva quan l’empresa de neteja programi realitzar la feina encomanada.

El més llegit

I després