I després

L’Ardenya serà l’Escola de Música fins que acabin les obres del carrer Capmany

Compartiu aquesta història

Ja han començat les obres de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols que revertiran en una reforma integral del vell edifici de l’Escola d’Arts i Oficis (Fundació Remus i Rufí) que si bé ha anat obtenint alguna millora al llarg del temps, necessitava una actuació d’aquestes característiques per estar al dia, tant per la qualitat de l’ensenyament com per la comoditat dels seus usuaris i del col·lectiu de professors i professores.

Les obres està previst que durin fins la primavera de l’any 2012 i aquest dijous se celebrarà una reunió amb els pares per tal d’informar-los com es desenvoluparà aquesta etapa de provisionalitat en la qual la secretaria durant tot el mes de juliol es troba ubicada a l’edifici de les vetlladores i en què per part dels treballadors i de la brigada municipal s’ha efectuat el trasllat dels instruments i mobiliari a les aules lliures de l’escola l’Ardenya.

De fet s’havia d’executar l’obra en dues fases però el Ple aprovarà un conveni a través del qual s’executin les dues fases al mateix temps per tal de guanyar temps i que permeti que la planta baixa, primera i segona siguin reformades i condicionades seguin la nova normativa que, entre altres millores, possibilitarà que s’hi instal·li un ascensor i fins i tot es comptarà amb un auditori interior per una setantena de persones.

El cost de la primera fase és de 115.600 € més I.V.A. i el de la segona de 206.512 € més I.V.A. i, quant a la importància d’aquesta reforma integral, l’alcalde, Joan Alfons Albó, feia les declaracions, dies abans que es determinés que l’Ardenya seria la seu provisional, que podeu escoltar en el tall de veu que trobareu a continuació.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/joan_alfons.mp3]

 


El més llegit

I després