I després

Segon concert del II Cicle de Música al Monestir de Sant Feliu amb Javier Ayesa

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, a les 21:30h a la l’església Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà el segon dels quatre concerts pertanyents al II Cicle de Música al Monestir organitzats per la parròquia.

Des del mes de juny i fins el setembre s’ofereix un concert mensual per tal de donar a conèixer el nou orgue que es va adquirir l’any passat i, a través de les entrades, s’ajuda al seu finançament i també a l’adquisició d’alguns accessoris complementaris.

Aquest segon concert serà exclusivament d’orgue recuperant peces dels segles XVII, XVIII i part del XIX en què la música hispana proliferava a tot l’Estat, especialment en esglésies, catedrals i també a la cort..

L’organista encarregat d’oferir aquest concert és el sacerdot i canònic de la catedral Santa Maria de Pamplona, Julián Ayesa, que està d’actualitat en el cercles abonats a aquest gènere per l’edició d’un CD , juntament amb la parròquia Cristo Rey que porta per títol “Concierto de órgano en la parroquia Cristo Rey de Pamplona”.

Les entrades anticipades al preu de 10 i 20 € les podeu adquirir a l’Oficina de Turisme, a l’Ajuntament de Sant Feliu.

 

 

El més llegit

I després