I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA REPÚBLICA I VERMUT POPULAR D’ERC-GUÍXOLS
La secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols començarà els actes de la Primavera Republicana el proper dissabte 16 d’abril, a la Plaça Miquel Murlà per commemorar el Dia de la República i fer un homenatge a les víctimes del franquisme.
L’acte començarà a les 12 del migdia davant del monument a les víctimes de la Guerra Civil i comptarà amb la participació del regidor d’educació, ocupació i via pública a l’Ajuntament de la ciutat Josep Ramon Llobet i del Senador d’ERC per Girona en Joaquim Ayats.
En acabar l’acte es servirà un vermut popular per a tots els assistents.
Una any més, la secció local d’ERC a Guíxols celebrarà un seguit d’actes durant els mesos de primavera amb l’objectiu de ser encara més presents al carrer i poder transmetre l’ideari republicà i d’esquerres a tots els ganxons i ganxones.

500 ERC

 

EL MES CRITICA ELS REPLANTEJAMENTS DE PROJECTES DE L’ACTUAL GOVERN
Aquests dies els mitjans d’informació van plens de les informacions sobre projectes anunciats per l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, especialment el Museu Thyssen, aparcaments, Guíxols Arena, etc.
El MES-Moviment d’Esquerres, mitjançant una nota de premsa, ha sortit al pas dels anuncis realitzats considerant, entre altres puntualitzacions, que amb aquests replantejaments dels projectes es té la intenció d’aturar tot el que es va trobar fet: NOTA PREMSA MES

500 PEREALBO

 

CONFERÈNCIA DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
Divendres, 15 d’Abril a les 19:00 h. al Centre Cívic Tueda del carrer Gravina, conferència amb l’enunciat: “Què som i què fem?”, a càrrec de Pilar Cort, presidenta de l’Associació Espanyola Catalunya Contra el Càncer de Girona, una xerrada oberta a tothom, on s’exposaran les iniciatives que porten a terme les persones voluntàries d’aquest reconegut col·lectiu.

500 AECC

PRESENTACIÓ DELS 7 EQUIPS GANXONS DE LA TRAILWALKER
En un ambient festiu, divertit i de companyonia, els set equips ganxons que el dissabte es desplaçaran a Olot per cobrir els 100 Km de la Trailwalker Intermon Oxfam es varen presentar plegats a la sala de ball Las Vegas, on els varen acompanyar i donar suport amb l’aportació de dos euros una bona colla d’amics que també varen participar en el sorteig de diversos regals cedits per establiments de la ciutat.

500 TRAILWALKER

 

LA GRUA NO PASA INADVERTIDA EN EL PASISATGE PORTUARI
En el port han anat avançant els treballs previs a l’acció de reforç de l’escullera amb l’enderrocament d’edificis en primer lloc, espais que han facilitat la fabricació dels blocs que els tècnics han considerat adients per solucionar el problema dels salts de les onades a la badia, els quals seran traslladats per fondejar-los per l’espectacular grua de la qual hem fet un seguiment del muntatge que tanquem amb aquesta perspectiva que dimensiona les mides considerables amb què compta si la comparem amb alguns elements del paisatge portuari.

500 GRUA

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE “LA VIDA DE LA SANG”
Com ja varem avançar, des del 2 d’abril i fins el 31 de maig, a la tercera planta del monestir de Sant Feliu, el Museu d’Història acull l’exposició “La vida de la sang” , on es mostra la importància per a la vida, les particularitats, una interessant part històrica a més d’una part interactiva que segurament despertarà l’interès dels visitants .
Fa uns dies es va portar a terme la inauguració i des del museu amplien la informació sobre l’exposició amb el text que us adjuntem en el següent arxiu: EXPOSICIÓ TEMPORAL

500 EXPOSANG

 

EQUIP XALOC AL DUATLÓ DE L’AMETLLA DEL VALLÈS
El Club Aquàtic Xaloc va estat present el passat cap de setmana en el Duatló Ametlla del Vallès on Rafa Guerrero Bravo va entrar en els top 100, Josep Maria Esteva Paytuvi va quedar primer en la categoria V3 i Xavi Baster va fer un molt bon bon temps . Es tractava d’un duatló sprint en un circuit de cursa a peu molt exigent, en zona urbana, amb fortes pujades i baixades seguides. A la part de bici una forta baixada, per entrar en un polígon industrial i tornada al box amb una pujada molt pronunciada, amb un total de dues voltes a peu i tres en bici.

500 XALOC

ESPAI DE CREU ROJA A RÀDIO SANT FELIU
Des de fa uns mesos, l’Assemblea de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols -Vall d’Aro
compta amb un microespai a la nostra emissora en el qual s’informa de totes les campanyes i tasques realitzades pel voluntariat d’aquesta entitat.
Fins ara el presentava personalment el seu president, Jordi Roca, però a partir d’aquest mes d’abril el podeu escoltar en la veu de Marta Costa, els dissabtes a les 9:30, també durant tota la setmana en el podcast a l’apartat “A la carta” del nostre web o bé podeu llegir el seu contingut en el següent arxiu: ESPAI DE CREU ROJA

500 CREU ROJA

 

CRÒNICA DE LA DARRERA SORTIDA D’EXCURSIONISME OBERT DEL MONTCLAR
Com ja havíem anunciat, l’Excursionisme Obert del Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu, oferia la possibilitat de gaudir d’una excursió amb un destí, com sempre, especial, en aquest cas es tractava dels set gorgs de Campdevànol.
Els qui la varen fer, ara la podran reviure i els qui no imaginar-la a través de la crònica que ens envien els organitzadors i que podeu trobar en el següent arxiu: CRÒNICA

500 CEM

 

CONCERTS DE LA SETMANA A CAS ROMAGUER – CASA IRLA
– Dijous 14 d’abril, 21:00 h. : MIKE NOEGRAF (Lyon, França folk)
– Divendres 15 d’abril, 21:00 h. : PABLO GUEVARA (Brasil/Bcn, flamenco)
– Dissabte 16 d’abril, 21:00 h. : The ATOMIC LEOPARDS Trio (Bcn/Blanes, rockabilly)
– Diumenge 17 d’abril, 17:00 h. : 13th MAGIC SKULL (Palafrugell, surf)

500 ATOMIC

 

60 VEHÍCLES A LA TRACTORADA DE SANT FELIU
La tractorada celebrada diumenge a Sant Feliu va permetre concentrar una seixantena de vehicles d’aquestes característiques, autèntiques peces de col·leccionistes, que s’organitzen a l’entorn de l’Associació d’Amics dels Tractors i Màquines Antigues de Girona, que recorren les comarques fent parades, com la celebrada als Jardins Juli Garreta , realitzant trajectes urbans i també formant una pintoresca caravana mentre fan el desplaçament i la tornada per les carreteres principals.

500 TRACTORS

 

NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS, DIJOUS AL CHEERS
Dijous 14 d’abril a les 22 hores al bar Cheers de la Plaça del Mercat, 18 de Sant Feliu de Guíxols, concert de Nacho Alonso & Marta Rosés. El guitarrista i la vocalista tornen al Cheers per oferir un concert de qualitat entre amics, un viatge plaent pel soul, blues i pop rock.

500-NACHOMARTA

 

CONFERÈNCIA A LA BIBLIOTECA PÚBLICA
Divendres, 15 d’abril a les 19:30 h. a la sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarirt, conferencia “Les emocions i les malalties”, a càrrec de Cesc Quílez de l’Espai Ganesha i ponent d’Enric Corbera Institute i Màbel Rivera , acompanyant en bioneuroemoció.

500 BNE

 

El més llegit

I després