I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DISSABTE S’OBRE EL PAS DE VEHICLES PER RIUS I CALVET
En el transcurs d’aquest dissabte s’obrirà el pas de vehicles pel vial del Passeig Rius i Calvet durant els mesos de juliol i agots, termini d’aturada de les obres de remodelació de l’espai per la temporada turística.
El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs informava a la nostra emissora que s’estava adequant per evitar la pols en aquest període als establiments de la zona i als veïns i limitant els espais destinats al pas de vehicles, vianants i terrasses dels restaurants.
Finalment s’ha pogut emporlanar la part superior dels calaixos de la riera, on s’instal·laran unes tanques a la banda de la platja, així com a la part descoberta de connexió de la riera davant de l’Amura per evitar que es pugui accedir a l’interior.

 

ES RENOVARAN DIVERSOS PARCS INFANTILS DE SANT FELIU
L’Ajuntament de Sant Feliu preveu fer una remodelació i actualització de diversos parcs infantils de la ciutat, especialment els més grans i més utilitzats, segons anunciava l’alcalde, Carles Motas, a la nostra emissora.
Entre els grans destaquen el dels Jardins Juli Garreta, a tocar de la platja, el de la Plaça dels Drets Humans i el del Parc de les dunes, En aquest últim es varen enretirar diversos elements i no s’han reposat. També s’actuarà en el petit de la rodona dels Jardins Juli Garreta, a tocar de la font.
Motas declarava que en el procés de fer aquesta important inversió, si inicien els tràmits de contractació ara, abans d’acabar l’any estarien enllestits.

 

“LA VENTANA”, DE CARLES FRANCINO A LA CADENA SER, A SFG
Carles Francino oferirà el dia 6 de juliol el seu programa “La ventana”, que cada tarda a partir de les 4 de la tarda ofereix en directe per la Cadena Ser, es retransmetrà en directe des del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, on es realitzaran diverses entrevistes que incidiran en la setena exposició que es pot contemplar a l’Espai Carmen Thyssen.
També hi haurà un espai per promocionar el Festival de la Porta Ferrada i es coincidirà amb les dates del Singlot Festival, dirigit per Andreu Buenafuente, que va iniciar la seva carrera a la mateixa emissora de Reus, on hi treballava Francino.
Buenafuente i Berto Romero també realitzaran el seu programa de la SER “Nadie sabe nada” des del Teatre-Auditori Narcís Masferrer el dia 7 de juliol i Cadena Dial oferirà al Guíxols Arena la seva gira “Déjate llevar” amb diversos artistes, com Carlos Baute.

 

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER SOBRE LA VIGILÀNCIA A LES PLATGES
En l’apartat de precs i preguntes del passat Ple Municipal Ordinari del mes de juny, Guíxols des del carrer va preguntar al govern sobre la concessió realitzada a l’empresa que va guanyar el concurs de la vigilància de les platges de Sant Feliu de Guíxols aquesta temporada.
Un cop escoltades les explicacions del govern, a través del regidor de Platges, Salvador Calabuig, la plataforma fa pública una nota en la qual expressa el seu punt de vista sobre les bases del concurs i de les condicions dels treballadors per la baixa realitzada.
Podeu consultar el contingut textual de la nota en el següent ARXIU

 

AQUEST DISSABTE, REVETLLA POPULAR AL PARC DE LES ERES
Aquest dissabte, 30 de juny, l’Associació de Veïns de Tueda organitza la revetlla popular al Parc de les Eres oberta a tothom que vulgui compartir una nit de diversió en un espai singular de la ciutat.
La vetllada, que començarà a les 22:30 hores, estarà amenitzada pel conjunt local Ciclon amb música de ball, al temps que es podrà gaudir d’aquesta nit tant especial, que té l’accés gratuït, hi haurà servei de bar amb coca i refrescos al preu d’1 euro.

 

SANT FELIU S’ADHEREIX AL DIA INTERNACIONAL DE L’ORGULL LGTB
Com ve essent habitual, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es va adherir per unanimitat en el Ple Municipal Ordinari al Dia Internacional de l’Orgull LGBT (lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals) i de la diversitat sexual que se celebra arreu cada 28 de juny.
Durant tota la setmana s’ha il·luminat l’Arc de Sant Benet amb els colors de l’Arc de Sant Martí, símbol del col·lectiu, la bandera del qual oneja en el masteler del passeig marítim, elements que s’han complementat enguany amb la instal·lació en diversos punts del municipi de tres bancs pintats amb els mateixos colors identificatius.
L’alcalde, Carles Motas, va llegir el manifest marc de la direcció General d’Igualtat, que podeu llegir íntegrament accedint al següent ARXIU

 

EXPOSICIÓ DE NATI RAMON AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Fins el dia 8 de juliol es pot contemplar al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu una exposició de vint obres molt singular inspirada en el mar, on hi destaquen perspectives de les onades, la calma, els contrastos argentats de la lluna sobre l’aigua i la incorporació d’alguns elements com gavines, boies i ampolles amb missatges que contrasten amb el joc de blaus que l’artista ganxona Nati Ramón ha traslladat a aquest espai on hi exposa obres de gran format i altres més petites.
Fou alumna de Pere Manera a l’Escola de Belles Arts, més tard va estudiar a l’Escola d’Art de Girona i fa vuit tres anys va perfeccionar la tècnica de l’oli amb el pintor Antoni Homs. Ramón reconeix que els dos pintors guixolencs són els que han influït a la seva obra. Inaugura oficialment aquest dissabte, 30 de juliol, a les 19 hores.

 

GRAN RESPOSTA A LA TERCERA EDICIÓ DEL NOMAD FESTIVAL
Després de la tercera edició del Nomad Festival, es considera que s’ha consolidat a Sant Feliu, únic municipi de les comarques gironines on s’hi celebra, amb una atractiva oferta als Jardins juli Garreta amb l’escenari central per als espectacles musicals, una filera de furgonetes de menjar ràpid, punts de venda de roba i complements, sabates, bijuteria, etc.
El recinte va rebre una gran resposta entre els ciutadans i els visitants, que també varen poder viure la revetlla de Sant Joan, un esdeveniment, sobre el qual el coordinador del programa i director artístic del festival, David Nicolás, declarava a El Punt Aui que “per dir-ho d’alguna manera, s’ha convertit en l’esdeveniment que obre aquí la temporada estiuenca i que ha estat un èxit”.

 

COMUNICAT DE L’ÀREA DE NETEJA ALS VEÏNS
L’Àrea de Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que durant el mes
de juliol es realitzaran treballs de tractament fitosanitari a les herbes amb el producte Roundup Ultra Plus en els carrers de la població de Sant Feliu de Guíxols.
Aquests treballs poden tenir alguna variació en la planificació, quedant zones sense realitzar en cas de modificació de la mateixa.
Disculpin les molèsties.


FESTA DE LA PENYA GUÍXOLS-COSTA BRAVA DEL GIRONA F.C.

Des de fa anys, una de les penyes més actives del Girona Futbol Club, com és la Penya Guíxols Costa Brava, celebra una festa de final de temporada, que enguany es farà al Mesón Ana, de l’Avinguda Catalunya, 107 de Sant Feliu.
Serà aquest dissabte, 30 de juny a partir de les 8 del vespre i es comptarà amb animació musical, que anirà a càrrec del Dj Eloy. També hi hauran sorteigs exclusius, servei de bar i entrepans, a més de l’inici de la temporada de socis. Tothom hi està convidat.

 

INSCRIPCIONS PER LA FESTA DEL BARRI DE L’EIXAMPLE
El proper dissabte, 7 de juliol se celebrarà la Festa del barri de L’Eixample al pati de Les Vetlladores (entrada pel carrer Llibertat) i cal fer la inscripció abans del dia 7 (si en sobren es vendran a l’entrada). Cal recollir els tiquets a Calçats Llinàs al preu de 7€ els adults i gratuït els menors de 14 anys. Cal portar el sopar, coberts, plats, i gots, l’associació aporta beure, postres, cremat i animació.
A les 19h. Gimcana infantil. A les 21h Trobada i sopar de germanor. A les 23h. Ball amb Teclats Aurora, amb rifa, cremat i sorpreses. Ales 2h Fi de festa i comiat.

 

CONCERTS D’ESTIU A LA PLAÇA DEL MERCAT DE SANT FELIU
Aquest estiu, organitzat pels establiments de l’àmbit, tornen a la Plaça del Mercat els concerts a la fresca de musica diversa que dinamitza l’espai i les terrasses, tal i com ja es va fer en anys anteriors. La temporada es va encetar el passat divendres amb l’actuació de Jessica Collado.
Aquest divendres, dia 29, de 21h. a 23h. hi actuarà el cantautor de Sant Feliu Joan Almansa que, a més del seu repertori, també interpreta èxits de Serrat, Llach, Julio Iglesias, etc.
Durant el mes de juliol hi actuaran: el dia 6 el grup local “Con cuerdas de rumba”; el 13, Biutysoul,; el 20 Escola de Música i el 27 Jessica Collado.

 

AQUEST DISSABTE CELEBRACIÓ DE LA MARNATON EDREAMS
Aquest dissabte 30 de juny se celebra a Sant Feliu de Guíxols la setena Marnaton eDreams, una prova de natació, on s’hi esperen 1.000 participants, organitzada pel Club Esportiu Marnaton amb totes les arribades a la platja i que consta de:
-12 km. Sortida des de la platja Tossa, 8,00 h.
– 6 km. Sortida des de la platja de Canyet, 10,00 h.
– 1,5 km. Sortida des de Port Salvi, 12,30 h.
– Kids, sortida des de platja Sant Feliu
Més informació. www.marnatonedreams.com

 

 

El més llegit

I després