I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

L’AUTOR DEL XOC MORTAL DE FORNELLS A JUDICI
El diari El Punt Avui va publicar dilluns una notícia en la qual actualitzava la situació del conductor de Sant Feliu de Guíxols, Francisco Javier Medina Muñoz, que va topar el dia 29 de gener de 2016 a Fornells amb la conductora d’un altre vehicle, Laura Fernández, de 25 anys, que va resultar morta.
El diari destaca que un any i mig després de la topada mortal, la investigació ha conclòs i el cas ja està abocat a judici.
A través de l’arxiu adjunt podeu accedir al contingut complet de la CRÒNICA

 

CONVOCATÒRIA PER LA BORSA DE TREBALL DE L’ESCOLA BRESSOL
En el Butlletí Oficial de la Província s’ha un edicte d’aprovació de la convocatòria i les bases específiques aprovades per la Per Junta de Govern Local de 4 d’abril de 2017, que han de regir el concurs oposició lliure per a la creació d’una borsa de treball per a cobrir necessitats temporals de personal de la categoria d’educador/a de l’escola bressol, que es produeixin durant un període de dos anys.
En el següent arxiu hi podreu trobar les BASES

 

CURSOS PER PERSONES INSCRITES AL SOM
El Servei d’Ocupació municipal engega per les persones inscrites al servei els següents cursos:
Gestiona el teu perfil professional: si estàs en recerca de feina sabràs com treure el teu potencial i com superar una entrevista de feina. Els dies 21,25,27 i 28 d’abril de 9.15 a 13.15h
Cerca de feina on-line a webs i app’s d’actualitat: Els dies 8,9,10 i 11 de maig de 9.15 a 13.15h
Els cursos son totalment gratuïts, les places son limitades i cal adreçar-se a Guíxols Desenvolupament, c/ dels enamorats, 65-99 (1er pis estació autobús), o bé trucar al núm. de telèfon 972327033 o al correu: som@guixols.cat

 

TEATRE, ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA
Aquest dissabte, 15 d’abril a la Casa Irla, emmarcada dins del certamen Guíxols Escena de Tardor, l’actor Jordi Hervàs Solà representa “Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana”, la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Anton Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya.
“Multitud de temes connecten els anys 30 amb l’actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat Aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors, la pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà. Un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i un violoncel.lista que s’expressa amb el seu instrument”.

 

GRUP DE CONVERSA EN FRANCÈS A LA BIBLIOTECA
La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols informa que el dia 24 d’abril s’iniciarà el darrer trimestre, abans de l’estiu, del Grup de Conversa en Francès per millorar l’idioma parlat, l’accent i l’entonació en un ambient distès però amb les correccions d’una professora nadiua i a un preu molt assequible.
Més informació a la biblioteca. Telèfon: 972 32 40 57 o bé a la correu electrònic: biblioteca@guixols.cat

 

EXPOSICIÓ DE L’AFIC AL PATI DE L’AJUNTAMENT
El pati de l’Ajuntament acull fins el 23 d’abril l’exposició col.lectiva 15 artistes retraten 15 artistes”, a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols (AFIC)
“A l’hora de plantejar la seva exposició temporal, s’ha optat per retratar als artistes i tallers que participaren a la celebració del “Dia Internacional de l’Art”. 15 Artistes vistos per 15 càmeres de fotografiar on darrera de cadascuna hi ha 15 visions diferents, 15 maneres de veure’ls.
Els artistes fotografiats són: Àlex Pallí, Ana Gutiérrez, Carles Piqueras, Chuan, Gerardo San Martín, Joan Raset, Josep Miralles, Mariona Puigbaldoira, Marzo-Mart, Montse Lozano, Nabil M’Rabet, Nei Albertí, Nèstor Sanchiz, Rosa Forcada i Udaeta.
Horari: Laborables d’11 a 14 h. Caps de setmana i festius de 11 a 14h i de 17 a 20 h. dies 17 i 23 d’abril obert només al matí.

 

ENJARDINAMENT DELS ENTORNS DEL GUÍXOLS ARENA
L’empresa Moix Obres i Serveis ha enllestit, a Sant Feliu, l’enjardinament dels entorns del Guíxols Arena, una actuació que estava pendent des de la tardor, quan es va estrenar la graderia i la urbanització de l’esplanada polivalent, Ha informat El Punt Avui..
El projecte inicial incloïa la plantada de vegetació en tot el perímetre rectangular de l’esplanada, però finalment el consistori i l’empresa han pactat ajornar la franja adjacent al camp municipal de futbol de Vilartagues, en espera dels treballs d’ampliació i millora de les graderies i la coberta de l’estadi, que el regidor d’Urbanisme i Obres, Josep
També es vol tirar endavant entre aquest any i el vinent l’ordenació del tram de l’avinguda Catalunya que discorre davant de l’espai amb nou asfalt i eixemplant l’espai per a les noves voreres.

 

ACTIVITATS D’ESTIU A LES VIES BRAVES
La xarxa d’itineraris marins Vies Braves posarà en marxa aquest estiu tres camps de treball marins per a adolescents a Sant Feliu de Guíxols, Sitges i Llançà, ha informat El Punt Avui. La iniciativa, promoguda per l’entitat mediambiental Xatrac i Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins, ofereix l’oportunitat de descobrir la riquesa i les particularitats del fons marí a 70 joves d’entre 14 i 17 anys. Durant dues setmanes els participants es converteixen en experts del medi marí, difonen la seva riquesa i aprenen la importància de conservar-lo.
Els participants tindran el material necessari per fer snorkel, així com la formació i les eines necessàries perquè els joves aprenguin les característiques bàsiques del fons marí i prenguin consciència de la necessitat de conservar-lo. A més, identificaran i catalogaran les diverses espècies marines localitzades a les Vies Braves, entre altres coses.

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dijous 13 d’abril, 21:00 h. : SWAGGER BLUES (Girona, blues)
– Divendres 14 d’abril, 21:00 h. : JACK GRELLE (Missouri, USA, country/folk)
– Diumenge 16 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb MARIA BETRIU TRIO (standards de jazz i bossanova en català)
– Dijous 20 d’abril, 21:00 h. : COPA LOTUS duo (Vilanova, pop/country)
– Divendres 21 d’abril, 21:00 h. : ANARI (Euskadi, folk)

 

ACTIVITATS DEL MES D’ABRIL DE CREU ROJA
Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols – Vall d’Aro ha participa aquest mes d’abril en diverses activitats com la cobertura oferta amb motiu de la Trailwalker o a la travessia que el dia 8 es va celebrar a Palamós.
Durant la Setmana Santa es donarà cobertura als camps de futbol de Mascanada, Vilartagues i Castell d’Aro on s’hi celebra el MIC.
El 29 d’Abril en el pavelló esportiu de Platja d’Aro hi faran un simulacre escenificant un centre d’acollida on es comptarà també amb personal del àmbit sanitari, Protecció Civil de Platja d’Aro, alumnes del màster en psicologia de Girona a fer practiques i AXIOS de Girona entre altres grups de psicòlegs.

 

EL MAGATZEM DE LAS VEGAS CONTINUA OBERT
Després de la reurbanització del carrer Colom, el magatzem de la sala de festes Las Vegas continua obert, tal i com va quedar després de l’incendi que s’hi va declarar el passat mes de desembre, que va provocar l’esfondrament del sostre i, per motius de seguretat, es varen desmuntar les portes de fusta d’accés del carrer Colom que varen quedar molt malmeses.
El magatzem ha quedat obert i s’hi pot veure un vehicle calcinat a l’interior, a més d’una tanca provisional molt inestable. Tot plegat, desmereix l’aspecte d’aquell espai renovat i l’alcalde declarava a la nostra emissora que és conscient que la propietat ha fet un important esforç a l’interior de la sala, però que s’agrairia que es plantegés al menys col.locar una nova porta per millorar l’aspecte del vial recentment renovat.

 

 

 

El més llegit

I després