I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

MILLORES A L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU
En els darrers dies s’estan portant a terme una sèrie de millores a l’edifici de la casa consistorial, com és el cas de la façana, el polit i envernissat del parquet de la primera planta on, al saló de sessions, s’hi instal.la la vitrina que contindrà la senyera de Rafael Patxot.
Aquesta és una primera acció aprofitant la visita del president de la Generalitat i de la presidenta del Parlament el dissabte i es preveu que el mes de setembre continuïn les millores.

500 FAÇANA

 

NOMAD FESTIVAL, UNA PROPOSTA INNOVADORA I ATRACTIVA
L’estada del Nomad Festival el passat cap de setmana als Jardins Juli Garreta va causar una molt bona impressió per la configuració de l’esdeveniment, l’oferta dels participants a més de les activitats paral.leles.
La vintena d’establiments de food trucks, junt amb les parades d’artesania, moda i complements, van satisfer la curiositat de nombrosos visitants.
També cal destacar el programa d’esdeveniments, en els quals hi varen participar entitats ganxones, el laberint per a infants i les activitats a la platja. Una experiència molt interessant que seria convenient que es consolidés.

500 NOMAD

 

GRAN REVETLLA POPULAR AL PARC DE LES ERES
L’Associació de Veïns de Tueda organitza dissabte 2 de juliol a les 22:30 h de la nit la clàssica Revetlla Popular al Parc de les Eres amb accés gratuït per a tothom.
Hi haurà música i ball amenitzat pel Duet de la Costa Brava, servei de bar, coca i cava.

500 TUEDA

 

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE REINICIA A LA BIBLIOTECA
Guíxols per la independència ANC informa de l’acte que ha organitzat pel proper divendres dia 1 de juliol, a les 20 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols, en el qual es farà la presentació del projecte Reinicia, a càrrec de Joan Matamala, President de la Fundació Llibreria les Voltes i membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i Jordi Rich, membre de Reinicia Catalunya.

500 MATAMALA

 

GRAN PARTICIPACIÓ A LA REVETLLA DE SANT JOAN
Més de 500 persones varen participar en els actes de la Revetlla de Sant Joan que es va celebrar al Passeig del Mar, prèvia transport de la Flama del Canigó, el ball de gegants, marxa de torxes, acompanyament de Percussió Ganxona, lectura del manifest, sardana al voltant de la foguera, el sopar, la cantada d’havaneres i el ball.

500 REVETLLA

 

AGRAÏMENT D’ESQUERRA REPUBLICANA ALS SEUS VOTANTS
La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols ha distribuït una nota entre els mitjans en la qual agraeix els 1.915 vots assolits el passat diumenge en les Eleccions Generals al Congrés de Diputats.
Podeu llegir tot el contingut en el següent arxiu: NOTA DE PREMSA

500 ERC

 

ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA
El passat 24 de juny dins el festival Aphonica de Banyoles, 100 joves de l´Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i de l´Escola de Música de Banyoles, van oferir Eclèctic, un concert format per una part amb coral de veus blanques i acompanyament d´arpa (Ceremony of Carols de Britten) i una part amb peces modernes i trio de jazz. Una experiència amb llums, colors, coreografies i molta música.
Es podrà tornar a gaudir el 2 de juliol dins el marc de pre-festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols, a les 20´30h al Teatre-Auditori Narcís Masferrer.

500 ESCOLAMUSICA

 

AMPLIACIÓ DE SERVEIS DE SARFA PER A L’ESTIU
L’empresa de transport de passatgers SARFA ha publicat l’ampliació de serveis que ofereix des de diverses poblacions de la Costa Brava Centre, especialment fins la ciutat de Barcelona i l’aeroport d’El Prat, que es poden consultar en els arxius que adjuntem: HORARIS AEROPORT HORARIS DIARI BARCELONA

500 SARFA

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
– Dimecres 29 de juny, 21:00 h. : QUIZ FREAK
– Dijous 30 de juny, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND jam
– Divendres 1 de juliol, 21:00 h. : BULLITT (St Feliu, rock)
– Dissabte 2 de juliol, 21:00 h. : ATARIAME (Sant Petersburg, Rússia, avant-pop/experiment/lo-fi)

500 BULLIT

 

C.E. DOJO SANT FELIU AL CAMPIONAT DE KARATE VILA DE MONTORNES
El passat diumenge es va celebrar a Montornés del Vallès el campionat de karate social amb la participació del CE Dojo amb cinc competidors en la modalitat de kumite (combat) i a la categoria open.
A la categoria juvenil 12-13 anys hi van participar en Victor Moreno, Oriol Mora i Aida Martínez. A la categoria cadet( 14 -15 anys) Victor Martínez i a la categoria junior (16 -17 anys) Lidia Mora.
En el campionat hi participaven campions de Catalunya de diferents pesos i cinturons. Els nostres ganxons van realitzar un magnífic campionat obtenint dues copes a les categories juvenil femení l’Aida Martínez. i a junior femení la Lidia Mora.

500 DOJO_

 

CAMPIONAT INFANTIL DE TAEKWONDO DE CATALUNYA
L’equip de competició del Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu va participar en el Campionat de Catalunya. Carlos Rodríguez Morales va aconseguir entrar en semifinals aconseguint medalla de bronze. Ivon Garcia Montes va arribar a la final i lluità per l’or fins als últims segons, assolint medalla de plata. Guillem Pujol Muñoz va guanyar els seus combats imposant la seva superioritat, arribant a la final i aconseguint l’or amb tots els mèrits i, per tant, proclamant-se campió de Catalunya.
Com és habitual, els competidors van estar recolzats pel coach Pol Ffernández, que amb la seva experiència els va conduir a aquests èxits.

500 TAEKWONDO

 

El més llegit

I després