I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

27 NOUS APARCAMENTS A LA ZONA DE SANT POL I OBERTURA DEL DE LA CORXERA
L’antiga pista de Tennis de l’Hotel Caleta Park s’estava acabant d’adequar en les darreres hores com a nou aparcament gratuït a Sant Feliu de Guíxols (al carrer de Pere Màrtir, a Sant Pol).
S’obtenen 27 places. S’obrirà aquest dijous 23 de juny a la tarda. Aquest nou equipament ja quedarà a disposició dels usuaris durant tot l’any.
Aquesta pista de tennis estava en desús des de fa força anys, i ara amb un acord amb la propietat, es fomenta l’ús d’aparcament.
Daltra banda, l’aparcament de La Corxera que no es va poder posar en funcionament el dia 15, s’anuncia que entrarà en servei i caldrà targeta, el proper dimarts, 28 de juny.

500 APARCAMENT

 

GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA, XERRADA DE XAVIER VALLS
Guíxols per la independència ANC informa de l’acte que ha organitzat pel proper dissabte dia 25 de juny, a les 19 hores, a la sala polivalent de la biblioteca municipal Octavi Viader de Sant Feliu de Guíxols, a càrrec del periodista de TV3 Xavier Valls en el que parlarà del futur del futbol a Catalunya.
Hi col·laboren la Penya Barcelonista Guixolenca i la Penya Guíxols Costa Brava Girona FC.

500 XAVIERVALLS

 

AQUEST DIUMENGE, ELECCIONS GENERALS
Aquest diumenge, 26 de juny, Eleccions Generals al Congrés del Diputats que, a Sant Feliu, disposarà de 22 meses repartides pels diferents col.legis i un cens de 14.747 persones. En les darreres del 20-D la participació fou del 66,85%, percentatge que correspon a 9.853 votants que es varen repartir així: En Comú (20,91%), ERC-CatSí (18,72%), Democràcia i Llibertat (18,67%), PSC-PSOE (18,23%), Ciutadans (11,02%), PPC (8,56%), Unió Cat (1,61%) i PACMA (0,93%).

500 ELECCIONS

 

COMISSIÓ URBANÍSTICA I SOLCIAL DEL PLA DE BARRIS
Des del Pla de Barris s’informa que el proper dimarts, 28 de juny tindrà lloc la comissió urbanística i social de Pla de Barris a l’edifici dels Safarejos, situat davant de la Plaça del Puig a les 20:30 del vespre amb el següent ordre del dia:
1. Benvinguda i presentacions
2. Festa del barri
3. Contenidor Baixada Metges/Nou del Garrofer
4. Contractació obres c/St. Martirià
5. Estat de qüestions pendents
6. Qüestions de les associacions de veïns/es
7. Precs i preguntes
8. Cloenda

Fotografia

 

PRESENTARAN UN LLIBRE DE PATRÍCIA-LANGDON DAVIS
La Diputació de Girona convida a tothom a la presentació del Llibre del forat al mig, de Patricia Langdon-Davies; 38è volum de la col·lecció Josep Pla de la Diputació de Girona.
L’acte tindrà lloc el dimarts 28 de juny, a les 20h, a la Casa Irla – Fundació Josep Irla de Sant Feliu de Guíxols (carrer de l’Algavira, 65-69), i serà a càrrec de Toni Sala, escriptor, i de Lluís Muntada, director de la col·lecció.

500 PATRICIA

 

VISITES RECOMANADES PELS AMICS DEL MUSEU DE SFG
L’Associació Amics del Museu, a través d’una nota de premsa informa que “Des dels Consells Comarcals de l’Alt i Baix Empordà, ens fan arribar aquesta oferta de visites guiades als espais medievals de l’Empordà, moltes d’elles gratuïtes i altres que tenen un cost de 3 €, però a totes s’hi ha d’arribar amb vehicle propi.
Si hi ha algú interessat en fer-ne alguna, poden trucar al telèfon del Museu d’Història – 972 82 15 75 – per fer un o més grups per aprofitar els vehicles. Nosaltres ens encarregarem de fer les reserves per als que estiguin inscrits”.
Trobareu l’oferta dels mesos de juny i juliol, agost, setembre i octubre en el següent enllaç: http://www.altemporda.org/portal/attachments/article/2195/espais_medievals_2016.pdf

500 PALAU SATOR

 

ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
-Revetlla de Sant Joan de 22:00 h a 3:00 h. sopar i ball amb DJ Rockin Roger Ortega (No More Lies)
-Divendres 24 de juny, 21:00 h. : UNDER RABBIT (Les Olives, Baix Empordà, rock covers)
-Dissabte 25 de juny, 21:00 h. : BLACK SOUL (Girona, soul)

500 CAS ROMAGUÉ

 

MULTITUDINÀRIA FIRA DEL CAVA DE CA L’ÀNGEL
La climatologia adversa no fou impediment el passat dissabte, 18 de juny, perquè el carrer Sant Ramon s’omplís d’amants del cava que varen assistir a la novena Fira del cava organitzada pel Celler de Vins i Caves de Ca l’Àngel que va reunir vint marques que varen oferir el seu producte als centenars de persones que s’hi varen acostar.
Aquesta és una activitat única a la comarca que ha tingut una gran acceptació en totes les edicions i que l’any vinent encara tindrà més ressó amb motiu del seu desè aniversari.

500 CAVA

 

ES VAN DISPUTAR ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE NATACIÓ AMB ALETES A SFG
El passat cap de setmana es van disputar a Sant Feliu de Guíxols els Campionats de Catalunya de natació amb aletes, on els tres principals equips catalans se’ls disputaven , així com els seus nedadors les medalles corresponents a cada prova.
De la mateixa manera que els últims anys, el Club Esportiu Mediterrani va endur-se el títol cap a Barcelona, mentre que el Club Aquàtic Xaloc va quedar tercer classificat i amb un gran nombre de medalles individuals.
Els esportistes de Sant Feliu van fer una molt bona actuació i ja es preparen pel següent campionat, el d’Espanya, que tindrà lloc a Barcelona, en el cas de les categories Infantil i Cadet; i a Alacant, pel que fa a les categories superiors, ambdós durant el proper mes de Juliol.

500 XALOC

 

OBERT NACIONAL A LES PISTES DEL CLUB TENNIS GUÍXOLS
Durant tota la setmana s’han vingut disputant a les pistes municipals del Club Tennis Guíxols les prèvies del XXVIII Obert Nacional de Tennis que desembocaran amb els millors classificats a la final que està programada pel proper diumenge a les 18:00 h. És un torneig organitzat pel Club Tennis Guíxols.

500 TENNIS

 

CAMPIONAT DE KARATE SENSHI DOJO
Dissabte passat es va celebrar a Santa Perpetua de la Mogoda el campionat de karate senshi dojo, en amb 400 participants, 6 dels quals del CE Dojo Sant Feliu.
A la modalitat de kata hi van participar l’Stanis Colomar aleví groc, en Roger Vila infantil groc, en juvenils Roger Lorente (groc), Victor Moreno (taronja) i l’Aida Martínez (blau), a la categoría cadet Vítor Martínez, i a la junior en Than Son Oliver.
Tots van obtenir molt bons resultats aconseguint tots medalles i un molt merescut primer lloc per en Victor Moreno. A la modalitat de kumite (combat) hi van participar a en juvenils Victor Moreno i Aida Martínez, en cadets Victor Martínez i en juniors a la Than son Oliver.

500 dojo

 

El més llegit

I després