I després

NOVETATS EN L’ANIVERSARI DE L’EF SANT FELIU

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 18 de juny l’Escola de Futbol Sant Feliu va portar a terme la festa de cloenda de la temporada com ja es tradicional en aquestes dates. Enguany la festa comptava amb que el sopar es va traslladar a la Sala Las Vegas per tenir més seguretat, arrel de l’estat de les obres del Guíxols Arena.

A la tarda al Camp Municipal de Vilartagues es va Jugar el Torneig de 3×3 pels més petits del Club i el partit de pares contra entrenadors pels més grans. Els inflables previstos es van haver de suspendre per la pluja que caure durant tota la tarda.

Ja al vespre la festa es va traslladar a Las Vegas on després del sopar, i dels parlaments del President de l’Escola, Jordi Cambronero, i de l’Alcalde de la Ciutat Carles Motas, es va passar a fer el reconeixement als Juvenils que en fer l’edat deixen el Club. Es va fer un reconeixement al Coordinador de F7 Dani Múrcia, que deixa el Club per encetar una nova etapa professional i es van donar els trofeus als equips guanyadors del Torneig 3×3 fet a la tarda.

Dintre de les activitats del 25è Aniversari del Club, que es varen el passat dia 2 de juny, el Club va presentar a qui apadrinarà l’aniversari, que seguint amb la idea del Club d’apostar per jugadors de casa, no podia ser un altre que el jugador del Juvenil del FC Barcelona, Oriol Busquets, que va començar la seva etapa al Club i que va aprofitar per felicitar l’aniversari i encoratjar als jugadors taronges.

Com a punt final de la festa, es va presentar amb un vídeo i models l’equipació de la propera temporada amb motius del 25è aniversari, de Sant Feliu de Guíxols, la senyera i el logo de Creu Roja Joventut, amb qui es col·laborarà durant l’any de l’aniversari i que passa de la samarreta ratllada taronja i blanca a un únic color taronja amb motius negres i blancs. La principal novetat és el canvi en els pantalons que passen de taronja a negre per primer cop a la història del Club. El padrí va rebre una samarreta de regal.
-A la foto, els models amb la nova equipació i Oriol Busquets Padrí de l’aniversari.

El més llegit

I després