I després

11 NOTÍCIES I PROPOSTES DE SFG

Compartiu aquesta història

CONFERÈNCIA A L’ESCOLA BRESSOL MAS BALMANYA
L’AMPA de l’Escola Bressol Mas Balmanya convida a una conferència gratuïta i oberta a tothom que amb el títol ‘Febre a pediatria. Què fer?’ a càrrec de la pediatre Lourdes Badet aquest divendres 30 de maig a les 19:00 h a la mateixa Escola Bressol.
Aquesta és la darrera de les diverses xerrades que l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Bressol Pública Mas Balmanya amb la col·laboració de l’equip educatiu han organitzat al llarg del curs.

EL DRET A DECIDIR ALS MUNICIPIS
El grup promotor de la CUP de sant Feliu de Guíxols, l’agrupació local d’ICV-EUiA i l’assemblea local de Sant Feliu de Guíxols Vall d’Aro del Procés Constituent han promogut unes jornades de debat municipal per tal de discutir amb la ciutadania els diferents temes que els afecten a les seves vides. S’han debatut temes com la situació de l’economia, alternatives contra l’atur i possibilitats d’ocupació i, medi ambient i transformacions urbanístiques a la ciutat.
En la propera sessió es vol posa a debat com els ciutadans poden participar de forma activa en la presa de decisions als Ajuntaments. Consideren que els ciutadans han d’esdevenir subjectes actius per decidir en tots els àmbits de la política municipal.
Intervindran: Joan Bou Geli, economista, exregidor de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i promotor del Pressupost Participatius en aquest municipi.
Albert Mallol, activista de “Fem Rambla” promotor del procés participatiu per la remodelació de la Rambla del Poble Nou de Barcelona.
Aquest acte es realitzarà el divendres dia 30 a les 19 h. a la Rambla del Portalet a Sant Feliu de Guíxols (si plou es traslladarà a la Cambra de Comerç).

CONCERT A LA GOLETA
Dissabte 31 de Maig – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Loco Live (Ramones Tribut / Blanes) + Violeth (Metal-Gòtic / Bcn)

EXPO FOTOS DEL CARNAVAL AL S&S CAFÈ
L’artista fotògraf Josep Costart exposa del 27 de maig al 17 de juny una mostra de fotografies que porta per títol Carnaval de Sant Feliu de Guíxols.
L’exposició té lloc al cafè S&S, situat al carrer Major 10-12 de Sant Feliu. La inauguració es fa el dissabte, 31 de maig, a les 7 de la tarda i comptarà amb la presència de l’artista.

PRESENTACIÓ LLIBRE A CAN NOGUERA
L’olotí Manel Fortis presentarà aquest dissabte els seus dos primers llibres, Rey(na) –que va dedicar a la seva dona, víctima d’un càncer– i Enmig d’enlloc–una sèrie de relats de ficció en to humorístic– al restaurant Can Noguera del passeig de Sant Feliu (19.30 h). L’establiment inicia així un cicle literari per apropar la lectura als guixolencs. La presentació de Fortis anirà a càrrec del regidor de Turisme, Juanjo García, i de la traductora Ionica Alice Bivolaro. A més de literatura, els assistents podran degustar un aperitiu i algunes de les propostes elaborades amb peix blau ganxó.

TONI SALA PRESENTA LLIBRE A LA BIBLIOTECA
Aquest dissabte, 31 de maig a les 20h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader, es presenta el llibre de l’escriptor guixolenc, Toni Sala, anomenat “Els Nois”. La presentació anirà a càrrec de l’escriptor i poeta Narcís Comadira.
Toni Sala ha construït “’Els nois’ al voltant de la mort en accident de trànsit de dos germans molt joves, d’una vintena d’anys. La desaparició dels dos xicoTs afecta quatre personatges ben diferents que, d’entrada, no tenen relació, però que, a poc a poc, aniran entrellaçant les seues vides. Dos d’aquests personatges —l’Ernest i la Iona— podríem ser qualsevol de nosaltres, gent que camina pel carrer. En canvi, Miqui, el transportista, i Nil, l’artista sinistre, habiten a la zona d’ombra i, de vegades, és desassossegant conèixer-los a fons.

CONCERT DE SARDANES AL TEATRE
Aquest dissabte, 31 de maig a les 21.30, al Teatre Auditori Narcís Masferrer, de Sant Feliu de Guíxols, la Cobla Ciutat de Girona sota la direcció de Jesús Ventura, oferirà el concert de sardanes de primavera en homenatge a Lluís Lloansí, en ocasió del centenari del seu naixement. Organitzat per l’Agrupació amics de la Sardana i patrocinat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb entrada lliure i copa de cava al final del concert. Primera part: Floració (Conrad Saló), L’ermita de Sant Grau (Lluís Lloansí), S’Agaró ( Josep Maria Vilà Gandol), Flordeneu (Lluís Lloansí), Selecció de ballables de Francesc Perich. Segona part: La rosella, (Juli Garreta), Flor de maig (tenora, Josep Coll Ferrando), Dues roses i un clavell, (Lluís Lloansí) i L’Empordà (Enric Morera).

SOBRE EL 20% EN LES ENTRADES DEL FESTIVAL
La productora TheProject i l’Ajuntament de Sant Feliu prorroguen la campanya de descomptes del 20% en les entrades del Festival de la Porta Ferrada als dies 30 i 31 de maig de 5 a 9 i l’1 de juny 10 a 2 a les taquilles del Teatre, excepte tres espectacles: Macedònia, Instint i Petit Liceu.

CURS DE PÀGINES WEB DEL PDB I ARRTIC
Si obriu un negoci i voleu tenir pàgina web o bé si ja teniu un comerç i us voleu promocionar, Pla de Barris a través de l’associació Arttic del clúster tecnològic, ofereix un curs de creació de pàgines web que es durà a terme del 9 al 13 de juny de 7 a 9 del vespre. Inscripcions a la Casa Albertí, c. Penitència núm. 10. Telèfon: 972.32.70.19.

BURRUEZO, CYPSELLA I BOHEMIA CAMERATA A PLATJA D’ARO
Aquest diumenge, 31 de maig, a les 5 de la tarda, a l’església de Santa Maria de Platja d’Aro i amb entrada gratuïta, Pedro Burruezo presenta Misticisssimus Coralliummm, amb la Bohèmia Camerata, un espectacle en el qual el grup presenta en concert un repertori que, amb arrels a diferents músiques medievals, va des d’el pretèrit fins al futur. Músiques amb perfums d’Al-Andalus, de la Catalunya jueva, de trobadors llunyans però des d’una perspectiva absolutament contemporània.
La primera part d’aquest espectable serà compartida amb la Coral Cypsella del C.E. Montclar de Sant Feliu de Guíxols, així com l’acomiadament, amb la direcció de la Monti Galdón.

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
DIVENDRES 30 MAIG
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
TORNEIG CIUTAT DE SANT FELIU DE FUTBOL
Categoría Juvenil
Equips participants : E.F.SANT FELIU, F.C. GIRONA, C.D. BLANES,
U.E.FIGUERES, C.F. MOLLET
De les 19,00 h. a les 00,00 h.
DISSABTE 31 MAIG
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
TORNEIG CIUTAT DE SANT FELIU DE FUTBOL
Pavelló Municipal la Corchera
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Cadet Masculí B- ??
10,45 h. Preinfantil masculí – Blanes
Club Básquet Sant Feliu
Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
DIUMENGE 1
Camp de Futbol “Josep Suñer”
TORNEIG CIUTAT DE SANT FELIU DE FUTBOL
Categoría Cadets
Equips: E.F. SANT FELIU A, C.F. MOLLET, U.E. LLAGOSTERA,
C.F. TORDERA , C.D. BLANES A , C.D. BLANES B
Horaris de 9,30 h. a 20,00 h.
Camp Municipal de Futbol Vilartagues
TORNEIG CIUTAT DE SANT FELIU DE FUTBOL
Categoría Infantils
Equips: E.F. SANT FELIU A, E.F. SANT FELIU B, U.E. LLAGOSTERA,
C.F. TORDERA , C.D. BLANES , E.F. BOSC DE TOSCA
Horaris de 9,30 h. a 20,00 h.

El més llegit

I després