I després

QUIN SHOW PORTA CORBACHO A SFG?

Compartiu aquesta història

Corbacho 5G, és un espectacle teatral en el qual Jose Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar, o millor dit per riure-se’n, de tot una mica.
Tot el que fem s’ha convertit en una retransmissió en directe a través de les xarxes socials. Ja no podem esmorzar sense fer una foto croisant i penjar-la al Twitter o bé una a Instagram per presumir dels nostres progressos en el gimnàs; provocar l’enveja als nostres amics de Facebook a la tornada d’un viatge o, simplement, esbombar que estem tristos a través de la nostra llista de reproducció de Spotify. L’era 5G ha canviat la nostra forma de comunicar-nos amb la vida real, però ha despertat un pensament crític i un ciberactivisme que treu el cap per sacsejar un món que cal combatre amb riallades.
Precisament en això es basa aquest xou que José Corbacho presentarà al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols el dissabte, 7 de juny a les 21:30 h.. on parlarà de les noves tecnologies, però en realitat són una excusa per criticar les coses que ens incomoden a tots: la monarquia, les princeses, els gendres, els polítics, la televisió, la corrupció, les xarxes socials, les relacions de parella, etc. Hi ha una necessitat de criticar i la via de l’humor és la més efectiva per calmar les nostres ànsies de queixar-nos. Corbacho se’n riu de tot i contagia aquesta indiferència còmica que banalitza els problemes. Es diverteix en l’escenari i es mou com a peix a l’aigua en aquest territori de la crítica i l’humor.
L’obra, que és el més semblant a un monòleg, es converteix progressivament en una col·laboració instantània amb el públic. La gent ha d’encendre els seus telèfons mòbils, fer fotos, penjar publicacions a les xarxes socials, i fins i tot, enviar-li missatges que Corbacho va llegint en ple show. La pantalla gegant de mòbil incorporada en l’escenografia es converteix en una xarxa social viva. També baixa al pati de butaques, parla amb la gent, es fa fotos i regala petons de pel·lícula.
Internet pot ser perillós, de vegades un ús excessiu ens pot allunyar de la realitat, però unes altres, és l’eina perfecta per crear un grup d’amics i riure-se’n dels problemes.
Podem assistir, doncs, a l’únic espectacle en què és imprescindible encendre els telèfons mòbils, una possibilitat de trencar les regles i de participar en un nou concepte d’espectacle.
Entrades anticipades ja a la venda a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols al preu de 15 euros o bé a 12 euros la reduïda.

El més llegit

I després