I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SFG

Compartiu aquesta història

SEGONA FASE DEL CARRER SANTA MAGDALENA
S’han publicat detalls del projecte de la segona fase de reurbanització dels tram de carrer Santa Magdalena des de la carretera de Girona fins a l’alçada de la riera de Sant Amanç i també el carrer Miquel Boera amb un cost de 676.143 euros i una durada de sis mesos. En el mateix àmbit s’han de fer les obres del nou col.lector de la carretera de Girona que tindrà un cost de 369.588 euros.
La reurbanització dels carrers constarà del descalç del paviment i voreres existents, renovació dels clavegueram i xarxa d’aigua potable, modificació del cablejat elèctric aeri de baixa tensió i la nova pavimentació de voreres i calçada.

500-smagdalena

 

800 PERSONES S’APUNTEN A LA FESTA DE LA GENT GRAN DEL PROPER DIUMENGE
Finalment seran 800 persones les que assistiran a l’esdeveniment “La gent gran anem de festa”, organitzada per l’Àrea d’Envelliment Actiu de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que se celebrarà aquest diumenge al Pavelló Municipal d’Esports de La Corxera. A aquests 800 s’hi han d’afegir els més de 60 voluntaris dels Pirates, Creu Roja, Protecció Civil, personal de l’Ajuntament, etc. Hi actuaran: Josep Costa i Toni Chamorro, Llops de Mar, Alumnes de Batxillerat Artístic de l’INS Sant Elm i l’Orquestra La Chatta comandada pel ganxó Lorenzo Fernández.
* Hi haurà bus gratuït a partir de les 7 de la tarda per la tornada a casa.

500-llops

 

200 EUROS DE MULTA PER DEIXAR VOLUMINOSOS AL CARRER
L’Ajuntament de Sant Feliu recorda les sancions que hi ha establertes per deixar voluminosos (mobles, electrodomèstics, matalassos, etc.) al carrer, tot recordant que cal anar a la deixalleria, però que també hi ha servei de recollida tal com s’indica en un distintiu en el contenidor de rebuig i, a més, els dimecres es disposa d’una deixalleria mòbil itinerant. Per qualsevol dubte o consulta, es facilita el telèfon 900 102 605 i es recorda que l’horari de la deixalleria fixa és de dilluns a dissabte de 9 a 13 h. i de 15 a 18 h.

500-mobles

 

TRIAL CLÀSSIC COSTA BRAVA A SANT FELIU
Aquest divendres i dissabte se celebra a Sant Feliu la VII edició 2 dies internacionals
Trial Clàssic Costa Brava 2016.
Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina són els municipis per on transcorren les proves amb paisatges espectaculars i el paddock: estarà ubicat a l’Hotel S’Agaró.
Dissabte està previst que els participants facin un dinar al passeig, al costat de l’última zona i s’avisa als usuaris que l’aparcament de Juli Garreta no estarà operatiu.
També hi ha un programa d’activitats pels acompanyants entre les quals hi ha una visita guiada per la ciutat. Més informació a: http://www.trialcostabrava.com/costa-brava-2016/informacio

2dtrial-costa-brava-2012-23

 

LA CAMBRA IMPARTEIX EL TALLER DE PREPARACIÓ DEL NADAL PEL COMERÇ
Dimecres es va impartir el taller gratuït “Preparem la campanya de Nadal”, la Cambra de Comerç de Sant Feliu per millorar la gestió del comerç. Un taller gratuït subvencionat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional. Al taller han assistit al voltant de 20 comerciants de Sant Feliu de Guíxols, Platja d´Aro i Llagostera.
Tenia com a objectiu primordial potenciar la presència del comerç en xarxes socials, així com les interaccions amb la clientela, decoració de les botigues, atenció al client i en definitiva, millorar la gestió comercial en dates tant importants com el Nadal.

500-cambra

 

NETEJA DE XOC ALA CARRERS CANIGÓ, CASSIÀ COSTAL I JOSEP MAS
Continuen les neteges de xoc programades a diferents punts de la ciutat fent diferents serveis consistents en repàs de contenidors, campanya intensiva de neteja, retirada d’herbes i repàs general a tot l’àmbit.
Es tracta de la campanya intensiva anomenada “Els dijous fem dissabte”, que l”empresa Cespa i l’Ajuntament han dissenyat per fer una neteja intensiva de diferents espais, el primer dijous de cada mes i que el dia 1 de desembre es portarà a terme en els carrers Canigó, Cassià Costal i Josep Mas.

500-neteja_

 

ACREDITACIÓ PER BONA PRÀCTICA ASSISTENCIAL A SFG
Vint-i-dos equips d’atenció primària de la regió sanitària de Girona han aconseguit el certificat d’acreditació que lliura el Departament de Salut per la bona pràctica assistencial, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, ha informat El Punt Avui.
A partir de l’any que ve l’acreditació serà una condició imprescindible per formar part de la xarxa pública d’atenció primària. L’objectiu de l’acreditació és el d’impulsar la millora contínua de la qualitat assistencial. S’avaluen 347 aspectes inspirats en estàndards europeus de bona pràctica assistencial, com ara el lideratge, la planificació, la gestió de l’equip, la satisfacció dels pacients i la gestió dels recursos.

500-cap

 

ACTIVITATS I CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 25 de novembre, 21:00 h. : MONTADITO’s NIGHT
– Dissabte 26 de novembre, 21:00 h. : VOL MENOR (Calonge, pop folk) & JOAN ALMANSA (Bcn/St Feliu, cançó romàntica) & Dj Noir
– Diumenge 27 de novembre, 12:00 h. : concert / vermut amb MUAY (Portugal, post-rock / experimental / instrumental) & DESLIGADO (Portugal, post-rock/experimental/loops).

500-vol

 

ROTARY CLUB COSTA BRAVA LLIURA EL PREMI FÈLIX GARCIA CASTANYER A SFG
El Rotary Club Costa Brava en el decurs d´un sopar celebrat dimarts a l´hotel Barcarola de Sant Feliu de Guíxols, va lliurar el Premi Félix Garcia Castañer a l´alumne Adrià Cabeza, de l´Institut Vedruna de Palamós. L´alumne de 18 anys, ara estudia Ingenieria Informàtica a la Universitat Politècnica de Barcelona.
Rotary Club Costa Brava lliura aquest premi des de 2001 i l´objectiu primordial és escollir cada any un estudiant que destaqui per les capacitats en l´àrea de ciències i tecnología. Aquest reconeixement està dirigit a tot el jovent del Baix Empordà, Llagostera i Sant Hilari Sacalm.
El premi consisteix en una estada de quatre dies a Darmastadt, ciutat científica d´Alemanya.

500-rotary

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 26 de novembre

Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. AD Guíxols B – Vidrerenca

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu

09,30 h. Aleví A – Blanenc
09,30 h. Aleví B – Blanenc
11,00 h. Benjamí A – Cal Aguidó
11,00 h. Benjamí E – La Pera
12,30 h. Cadet C – Begur
15,00 h. Infantil A – Cassà
17,00 h. Futbol d’empreses la Pansa – Sant Andreu

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Infantil Masculí A – Girona
10,30 h. Mini Femení – Les Alzines
10,30 h. Premini Masculí A – Tordera
10,30 h. Premini Masculí B – Vilafant
16,00 h. Cadet Femení – Caldes
18,00 h. Junior Femení– Tossa

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17,00 h. C. Guíxols Futbol Sala A – Blanda

Diumenge 27 de novembre

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Prebenjamí A – Baix Ter
11,00 h. Benjamí D – Aro
12,30 h. Cadet A – Lloret
17,00 h. Vilartagues CF – Vidrerenca

ALTRES

Dissabte 26 de novembre
2 dies de trial clàssic
Sortides i arribades Jardins Juli Garreta
Més informació: www.trialcostabrava.com

Diumenge 27 de novembre
2 dies de trial clàssic
Sortides i arribades Jardins Juli Garreta
Més informació: www.trialcostabrava.com

500-basquet

 

El més llegit

I després