I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

EF SANT FELIU, MARCANT GOLS AL CÀNCER DE MAMA
Durant el passat cap de setmana i al llarg de l’actual, s’estan portant a terme actes molt participats amb motiu de la celebració del Dia Internacional Contra el Càncer de Mama que ja hem anat anunciant. I ara destaquem el de l’Escola de Futbol Sant Feliu que amb l’enunciat “Marquem un gol al càncer de mama”, recaptarà fons durant tot el cap de setmana que destinarà al projecte de Vanessa Nueda “El crep de mi vida”, a iniciativa de la plantilla del Sènior Femení de l’entitat que organitza diverses activitats per recollir fons per la lluita contra aquesta malaltia i que el diumenge a les 5 de la tarda s’enfrontarà, en partit de primera divisió femení, al Sant Joan de Vilatorta.

500 CANCER

 

EL MUSEU TANCAT FINS EL PROPER DIVENDRES
El desmuntatges de l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen ha provocat el tancament, fins el divendres, 23 d’octubre, de les activitats en el Monestir, excepte del funcionament de l’Oficina de Turisme i dels treballs administratius que es porten a terme a les diverses dependències. Els operaris i vehicles que han de transportar les valuoses obres arriben aquest dimarts per traslladar els quadres als museus d’origen i també s’han despenjat les obres de Josep Torrent Buch que han conformat la seva exposició Espai Creatiu al passadís de la tercera planta. S’informa que el proper cap de setmana el museu tornarà a obrir les seves dependències amb tota normalitat.

500 MUSEU

 

SUSPESA LA PRESENTACIÓ D’UN LLIBRE A LA CASA IRLA
La direcció de la Casa Irla ha anunciat que per causes alienes a la seva voluntat, s’ha hagut d’ajornar, sense data concreta, la presentació del llibre “9-N Desclassificat. Història secreta d’una votació revolucionària” que havia d’haver anat a càrrec del seu autor, Vicent Partal Montesinos.

500 PARTAL

 

FESTA INFANTIL AL PARC DE LES ERES
L’Associació de Veïns de Tueda ha afegit una nova festa al seu calendari anual d’activitats i celebracions amb la programació, aquest dissabte, 24 d’octubre a les 5 de la tarda al Parc de les Eres, d’una festa infantil gratuïta i oberta on s’hi podrà trobar animació i actuació a càrrec d’Esquitx amb taller de maquillatge, inflables i xocolatada per a tothom.

500 ESQUITX

TROBADA DE GANXONS PER CELEBRAR ELS 60 ANYS
Cap a una trentena de ganxons que al llarg de l’any 2015 han complert els 60 anys varen fer un sopar-trobada el passat divendres per celebrar plegats la seixantena d’una forma lúdica al temps que intercanviaven records i experiències, especialment de l’època escolar.
En un escrit adreçat als mitjans declaren: “Aquest divendres un grup de ganxons nascuts entre el 1954 i 1955, que ja hem arribat als seixanta aquest 2015, ens varem trobar en un sopar a Eldorado Mar (al costat de la nostre primera disco “ El Clípper”). Una festa esperada que va sevir per xerrar un ratet, repassant les nostres vivències durant tots aquests anys. Un dia diferent i que val la pena tornar a repetir . Esperem ser alguns més l’any que ve”.

600 SEIXANTA

 

IX DESFILADA CANINA DE SANT FELIU
El proper diumenge 25 d’octubre, ALS Jardins Juli Garreta, torna la novena desfilada canina organitzada per gossos Galgos 112 amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu​.
– De 10 a 11 h. Inscripcions.
– A les 11.30 h. Exhibició de gossos ensinistrats en detecció de substàncies, obediència, seguretat i intervenció, a càrrec d’Etocan​.
– A les 12,45 h. Inici de la desfilada de galgos adoptats i en adopció.
– A les 13,15 h. Lliurament de Premis (La decisió del jurat serà inapel·lable).
La inscripció és gratuïta i s’informa que per a la categoria de cadells cal dur la cartilla de vacunació.

500 DESFILADA

 

EXPO COL·LECTIVA DE L’AFIC-GUÍXOLS A L’AJUNTAMENT
Fins els dissabte, 31 d’octubre l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) de Sant Feliu de Guíxols manté oberta al públic una exposició col·lectiva dels seus integrants al pati de l’Ajuntament de la ciutat.
Es tracta d’una col·lecció de fotografies de continguts diversos que cada artista aporta a aquesta col·lectiva que resta exposada des del passat 3 d’octubre i que s’allargarà fins a finals de mes.

500 AFIC

 

CURSOS DE L’AFOCO AL CENTRE DE FORMACIÓ D’ADULTS
El Centre de Formació d’Adults de Sant Feliu informa sobre els cursos de l’Associació per la Formació Continuada (AFOCO) al Centre Cívic Vilartagues: Francès, Rus, Alemany, Història contemporània, Geografia social i econòmica, Pinnacle i Anglès AU+25.
Modalitat dels cursos: 1) De novembre a juny: no socis: 40€. No socis: 50€ (el professorat no cobra. 2)) De novembre a març: no socis: 40€. No socis: 50€ (per cada segon curs 50€ (socis i no socis).

500 AFOCO

 

PREPAREN EL DEBAT “QUINA EUROPA VOLS?” A SANT FELIU
S’avança que el divendres, 13 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Espai de Congressos i Reunions al Monestir de Sant Feliu, es podrà participar en el debat: “Quina Europa vols? . Una oportunitat per escoltar l’opinió del ciutadà en qüestions com el canvi climàtic, la revolució digital, la feina, la immigració i tot allò que es vulgui proposar.
Hi participaran: Ferran Tarradellas, director de la representació de la Unió Europea a Barcelona i l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas.

500 EUROPA

 

NOTA DEL SÍNDIC MUNICIPAL DE GREUGES
Fa uns dies que el José Luís Mayo ens remetia, des de l’Oficina del Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu, un comunicat del síndics de Catalunya que feia referència a la celebració, el passat 10 d’octubre del Dia Mundial de la Salut Mental, en el qual exposen el propòsit de defensar els drets de les persones afectades, apuntat que és una de les funcions que desenvolupem els síndics i defensors en la immediatesa i proximitat dels 38 municipis de Catalunya que gaudeixen d’aquesta institució.
En un dels apartats destaquen que a Catalunya, hi ha almenys 4000 ciutadans que no poden exercit el dret de sufragi perquè una sentència d’incapacitació els limita aquest dret i subratllen que cal una transformació que rau en facilitar els suports adients a persones que tenen capacitats diferents, però en cap cas limitar els seus drets atès que els tenen pel fet de ser persones.
Podeu consultar el contingut del document clicant en el següent ARXIU

500-SINDIC

 

 

El més llegit

I després