I després

4 Notícies + 4 imatges de CPD’A

Compartiu aquesta història

CADA DIJOUS TALLER D’ART O CELEBRACIONS D’ARREL TRADICIONAL
Programa d’activitats de tardor de 2015 a La Plaça del Món, sota el títol Mirades, tot celebrant el desè aniversari de l’espai de convivència i sensibilització intercultural que desenvolupa la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la col•laboració de diverses entitats, emmarcat en el Projecte de Sensibilització Intercultural en el municipi, i que disposa d’un espai setmanal permanent al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, cada dijous (18-21 h).
L’art i les celebracions d’arrel tradicional són l’eix principal de les propostes dels propers tres mesos: taller de mandales (d’octubre), mandala col•lectiva de la natura (22 d’octubre), celebració de la castanyada (29 d’octubre); taller de conserves d’aliments de l’hort (12 de novembre), elaboració de fanals de Nadal de ceràmica (19 de novembre i 3 de desembre), commemoració del Dia Contra la Violència de Gènere (26 de novembre); la Festa de la llum en motiu de Santa Llúcia (10 de desembre) i la celebració del Nadal (17 de desembre).

MIRADES3
TALLER D’AUTOESTIMA
Taller d’autoestima Per què ens maquillem? Per tapar o per realçar?, cada dimarts del 20 d’octubre al 24 de novembre (10-12 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, amb l’objectiu de treballar el benestar de les dones a través de recuperar la connexió amb les seves qualitats. Organitzat pel Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de Castell-Platja d’Aro, amb la col•laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut Català de les Dones, la inscripció és gratuïta, però cal fer-la prèviament (places limitades).
El focus del taller es centra en el maquillatge, no únicament com a un element estètic que pot millorar l’aspecte sinó també metafòricament com a un element utilitzat per tapar i per dissimular aspectes de la vida que no agraden o que no se sap com abordar, i que sovint estan directament relacionats amb l’autoestima i amb la construcció feta de la pròpia imatge. Poder fer un exercici de desmaquillar-se, pot ajudar a poder veure realment si existeixen problemes i per tant a cercar la seva solució a partir de les capacitats i potencialitats personals.
El SIAD de Castell–Platja d’Aro, té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi; donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi.

TALLER_MAQUILLATGE
CURS D’ART D’ARTISTES
Un divendres al mes, d’octubre a maig, Curs d’Art Artistes i obres sorprenents, divendres 23 d’octubre, 20 de novembre, 18 de desembre, 22 de gener, 19 de febrer, 19 de març, 15 d’abril i 13 de maig (19 h), a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro. A càrrec de Pere Parramón, proposa un recorregut eclèctic per les composicions més sorprenents dels darrers dos mil anys. Cal inscripció prèvia (10 euros –per tot el curs- • Places limitades).
El curs forma part del programa d’activitats de tardor a l’equipament. Encara estan obertes les inscripcions de dos cursos de rus -Nivell 1 (dimarts del 3 de novembre al 15 de desembre) i Nivell 2 (dijous del 6 de novembre al 18 de desembre)-; i del taller familiar Jugar Fent Fotos (dissabte 24 d’octubre). També es pot participar a les diferents sessions del cicle de conferències Estirant el sou (divendres cada quinze dies, del 16 d’octubre a l’11 de desembre • 19 h).
Alhora ja ha començat el taller d’scrap, dos cursos de fotografia -Inicial i Avançat-, el de manualitats per a adults, el taller familiar d’Spot Motion, i les noves sessions de Conversa en Anglès. Simultàniament hi ha dues convocatòries obertes: 4t Premi Jordi Comas de Recerca Local (fins al 31 d’octubre) i el 14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro (fins al 28 de novembre).

PINZELLS2
NOVES SESSIONS DE CONVERSA EN ANGLÈS
Cada dilluns del 19 d’octubre al 14 de desembre (15.30-16.30 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro, noves sessions de conversa en Anglès adreçat a les persones que vulguin practicar l’idioma tot parlant-lo, a partir de la lectura de textos. Cal inscripció prèvia (12 euros • Places limitades). La proposta tindrà continuïtat també durant el segon i tercer trimestre del curs.
Les sessions forment part del programa d’activitats de tardor a l’equipament. Altres propostes per al públic adult són el cicle de conferències Estirant el sou (divendres cada quinze dies del 16 d’octubre a l’11 de desembre (19 h); curs d’art Artistes i obres sorprenents (un divendres al mes del 23 d’octubre al 13 de maig): i dos cursos de rus: Nivell 1 (dimarts del 3 de novembre al 15 de desembre) i Nivell 2 (dijous del 6 de novembre al 18 de desembre). També hi ha diverses propostes infantils: L’Hora del Conte (dilluns 19 d’octubre); i Taller Familiar Jugar Fent Fotos (dissabte 24 d’octubre).
Alhora ja han començat dos cursos de fotografia –Nivell Inicial i Avançat, el de Manualitats per a adults i el Taller Familiar d’Spot Motion. Simultàniament hi ha dues convocatòries obertes: 4t Premi Jordi Comas de Recerca Local (fins al 31 d’octubre) i el 14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro (fins al 28 de novembre).

ANGLÈS2

El més llegit

I després